Douchewanden

Bent u op zoek naar een douchewand voor uw badkamer? Of wilt u een compleet nieuwe badkamer met een moderne douchewand? Dan is het verstandig om u goed te oriënteren op alle mogelijkheden. In de megastores van Paul Roescher vindt u meer dan 50 badkameropstellingen met douchewanden. Wij weten alles op het gebied van douchewanden en voorzien u dan ook graag van een passend advies. Bij deze alvast een impressie van de mogelijkheden.

Een prachtig designobject

Een douchewand is het toonbeeld van luxe en comfort in uw badkamer en heeft het douchegordijn vervangen. Door de hedendaagse innovatie en kwalitatief hoogstaande materialen is de douchewand een echt designobject in uw badkamer. Daarnaast zijn douchewanden toe te passen in badkamers van alle grootte en zijn ze zeer eenvoudig te monteren. Met een douchewand tovert u uw badkamer om tot een stijlvolle ruimte om heerlijk tot rust te komen.

Douchewanden van Paul Roescher

Douchewanden in alle soorten en maten

Er zijn verschillende soorten douchewanden, namelijk badwanden, zijwanden en inloopdouches. Een badwand is bedoelt voor mensen die ook willen douchen in hun bad. Wel zo handig als u wilt voorkomen dat de rest van de badkamer kletsnat wordt. Verder zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt met een douchewand een echte inloopdouche creëren, maar u kunt er ook voor kiezen om de douchewand uit te breiden met een deur. Een douchewand is in alle gevallen bedoelt om het douchegedeelte te scheiden van de rest van de badkamer en te voorkomen dat u na iedere douchebeurt met een trekker de badkamer droog moet maken.

Douchewanden zijn er in alle soorten en maten, maar ook verschillende uitvoeringen en kleuren. Meestal zijn de douchewanden gemaakt van gehard veiligheidsglas, maar er bestaan versies van kunststof. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Douchewanden van Paul Roescher

Douchewanden van Paul Roescher

Advies over douchewanden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe douchewand? Kom dan langs in onze showroom of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs via ons afsprakenformulier. Onze megastores zijn gevestigd in Apeldoorn en Rijssen. U bent van harte welkom!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit