figure
Draaideurkasten

Draaideurkasten

Met de draaideurkasten van Paul Roescher bent u verzekerd van een stevige en modieuze kast die volledig aan uw wensen voldoet. De kasten zijn volledig naar eigen smaak in te richten. Bij Paul Roescher beschikken we over veel ervaring in in het leveren van draaideurkasten op maat. In onze showroom staan verschillende draaideurkasten opgesteld en kunt u inspiratie opdoen.

Soorten draaideurkasten

Bij Paul Roescher kunt u draaideurkasten volledig naar uw eigen smaak ontwerpen. Het begint bij de indeling van uw draaideurkast. Schoenenrekjes, draadmanden voor bijvoorbeeld uw sokken, broekhangers en planken behoren allemaal tot de mogelijkheid van het ontwerp van uw draaideurkast. Verder is er een ruim assortiment deuren beschikbaar. Draaideurkasten zijn er in vele uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om een kast te nemen die volledig van hout is, elementen van glas bevat of een mooie spiegel op de deuren heeft. Tevens is er een vrijwel eindeloos assortiment aan kleuren. Alle draaideurkasten worden voor u op maat ontworpen.

Bezoek onze showroom voor diverse draaideurkasten

Wilt u een draaideurkast op maat laten ontwerpen? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs of bezoek onze showroom in Rijssen of Apeldoorn. In onze showrooms staan diverse draaideurkasten opgesteld ter inspiratie.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit