Draaideurkasten

Draaideurkasten

Op zoek naar een mooie draaideurkast, van de hoogste kwaliteit, die precies past in uw interieur? Met een draaideurkast van Paul Roescher bent u verzekerd van een stevige en modieuze kast die volledig aan uw wensen voldoet. Wij maken uw kast voor u op maat. U kunt uw draaideurkast dus tot in de kleinste details naar eigen smaak inrichten. Maak een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze showroom in Rijssen of Apeldoorn om inspiratie op te doen. U vindt daar een ruime selectie van onze draaideurkasten opgesteld.

Uw draaideurkast op maat

Bij Paul Roescher kunt u uw draaideurkast volledig naar eigen wens inrichten. Het is dus maar net hoe u uw kast gaat gebruiken, en waar u deze wil plaatsen. Wordt het een opbergkast, een zolderkast, een plankenkast in de bijkeuken of gaat u uw draaideurkast als kledingkast gebruiken? Wat ons betreft kan het allemaal. U laat aan ons weten waar uw draaideurkast aan moet voldoen, en wij zorgen ervoor dat de kast precies zo ingericht is als u wenst. En dat natuurlijk voor de scherpste prijs. Onze specialisten laten graag aan u zien wat er allemaal mogelijk is. Maak daarvoor online een afspraak of kom langs in onze showroom in Rijssen of Apeldoorn.

Maak een afspraak

DraaideurkastenDraaideurkast als wandkast

Buitenkant kast

Doordat uw draaideurkast op maat gemaakt wordt valt er van alles te kiezen. Dat begint natuurlijk bij de buitenkant van de kast. Hoe groot moet deze worden? Welke deuren vindt u het mooist? En zijn de standaard handgrepen wat voor u, of kiest u liever voor andere exemplaren? U bepaalt. En of u nu een volledig houten kast wil, een met elementen van glas of met een mooie spiegel op de deur: wij zorgen ervoor dat de uiteindelijke kast er precies zo uit ziet als u had gehoopt, en dat hij past in de ruimte waar hij voor bedoeld is.

Binnenwerk

Ook de inrichting van uw draaideurkast kunt u volledig zelf bepalen. Wanneer u uw draaideurkast als kledingkast gaat gebruiken kunt u bijvoorbeeld denken aan hoeveel legplanken en lades u in uw kast wil plaatsen en hoe groot of diep deze moeten zijn. Maar er zijn meer leuke opbergoplossingen in uw garderobekast mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • een kledingroede, waaraan u uw kleding op hangers hangt
  • een schoenenrek
  • draadmanden voor bijvoorbeeld sokken
  • broekhangers
  • een plankensysteem

U laat aan ons weten waar u behoefte aan heeft, en wij bekijken samen met u wat voor u de beste opbergoplossingen zijn. Zo weet u zeker dat uw nieuwe draaideurkast aan al uw wensen en eisen voldoet.

Draaideurkast van Paul Roescher

Draaideurkasten in woonkamer, keuken of kantoor

Uw draaideurkast als kledingkast inrichten is natuurlijk niet de enige mogelijkheid. U kunt uw draaideurkast als archiefkast gebruiken, er een opbergkast of kantoorkast van maken of de kast als een dossierkast gebruiken. Ook voor deze toepassingen hebben wij de juiste kastinrichting in huis. Bekijk in onze showroom de eindeloze mogelijkheden en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Uw draaideurkast

Wilt u een kwalitatieve draaideurkast, helemaal op maat gemaakt en voor de scherpste prijs? Maak dan snel online een afspraak met een van onze adviseurs. Zij luisteren naar uw eisen en wensen en laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Kom inspiratie op doen in een van onze Megastores; daar staan diverse voorbeelden van draaideurkasten opgesteld, zodat u goed kan zien wat er allemaal mogelijk is.

 

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit