Paul Roescher: officieel dealer van Duravit badkamers

Paul Roescher is al sinds jaar en dag Duravit-dealer. Duravit is een toonaangevende producent van duurzaam en innoverend badkamermeubilair en expert als het gaat om wellness in uw badkamer. Al sinds 1817 produceert Duravit badkamerkeramiek, zoals WC's, bidets, wastafels en urinoirs. Maar ook badkuipen en douches. 

De Senso Wash douche-wc van Duravit

Een van de innovatieve producten die wij u als Duravit-dealer aanbieden is de Senso Wash, ook wel bekend als de douche-wc. Deze douche-wc is een wc en bidet in één. 'Reiniging met water is ongekend grondig, hygiënisch, natuurlijk en verfrissend. Ook na het toiletbezoek', aldus Duravit.

Deze Senso Wash speelt in op de moderne behoefte aan hygiënische zuiverheid en groot gebruiksgemak. Daarnaast is de Senso Wash ook een plezier voor het oog, met de elegante en extra-slanke vormgeving. De douche-wc wordt geleverd met afstandsbediening. Na ieder toiletbezoek kunt u kiezen voor de reinigingsfunctie: zitvlak, lady- of comfortdouche.

 

Duravit badafdekkingen

Paul Roescher biedt als Duravit-dealer ook badafdekkingen. Met een badafdekking van Duravit tovert u uw badkuip binnen no time om tot een heerlijk ontspannende ligplaats. Kies voor een praktische planchet of ga voor een aankleedkussen.

Paul Roescher Duravit Badafdekking

 

Naast de Senso Wash en badafdekking staat het assortiment van Duravit bol van trendy badkamers en gebruiksvriendelijke badmeubels. Maar wist u dat Duravit ook expert is in wellness, zoals whirltubs, sauna's en stoomdouches?

Als Duravit dealer vertellen wij u graag meer over het assortiment van Duravit en de Senso Wash! Stel uw vraag aan Annetta en zij stelt u in contact met onze badkamerexperts!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit