Exclusieve badkamers: baden in luxe!

Een plek om heerlijk te ontspannen. De exclusieve badkamer is een badkamer met luxe sanitaire voorzieningen. Denk aan een bad, een grote douche, een dubbele wasbak met design kranen en grote spiegels. U waant zich in uw eigen kleine kuuroord.

Wat kenmerkt een exclusieve badkamer?

Een exclusieve badkamer kenmerkt zich vaak aan een uniek design. Iets wat u in andere huishoudens niet snel zal terugvinden. U maakt uw badkamer uniek met exclusieve badkuipen als Whirlpools, strakke lijnen en de nieuwste technologische snufjes. Paul Roescher heeft een exclusieve badkamer lijn genaamd SupreMatie-badkamers. Met deze badkamers maakt u van uw badkamer een echte eyecatcher. De SupreMatie-badkamers van Paul Roescher zijn ontworpen door beroemde architecten als Philippe Starck en Phoenix design. Bovendien zitten er veel voordelen aan deze exclusieve badkamers als:

  • Top-design badkamers
  • Bekende A-merken
  • 10% combi-voordeel bij aankoop van een exclusieve badkamer
  • Gratis bezorging
  • Inclusief montage

Bent u op zoek naar exclusiviteit maar heeft u een budget? Dan zijn de badkamers van onze TOPKWALITEIT-lijn ook een uitstekende keus.

Maak een afspraak

Exclusieve badkamer

Voor welke huisstijl kiest u?

Wanneer u denkt aan een luxe badkamer, denkt u waarschijnlijk ook direct aan moderne en klassieke badkamers. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Een exclusieve badkamer bestaat vaak uit exclusieve meubels die niet gebonden zijn aan een huisstijl, zoals een whirlpool of een sauna. Echter kunt u rond deze producten uw eigen stijl verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook vloer om een industriële look te verwerken in de badkamer. Of verwerk steigerhout in uw badkamer om die landelijke look te creëren. Ook de kleur draagt uiteindelijk bij aan de uitstraling van uw badkamer.

Inspiratie voor luxe badkamers

Luxe badkamers zijn er in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de verschillende huisstijlen waar u uit kunt kiezen. Hieronder zijn verschillende voorbeelden te zien van onze luxe badkamers. Vanzelfsprekend bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen in onze showroom om onze luxe badkamers te bekijken.

Kom langs in onze showroom

luxe badkamer van Paul Roescher

Luxe badkamer

Luxe badkamer

Exclusieve badkamer

Exclusiviteit en comfort in uw badkamer

De exclusieve badkamers van SupreMatie worden volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze adviseurs denken graag met u mee over hoe wij uw droombadkamer kunnen realiseren. Wij hebben een breed aanbod aan luxueuze inrichtingsmogelijkheden. Denk aan sauna's of stoomcabinesWij begrijpen dat u uw exclusieve badkamer na aanschaf ook perfect gemonteerd wilt hebben. Daarom kunt u gebruikmaken van de vakmensen van Paul Roescher.

Kom langs bij onze showroom van 17.500 m2!

Bij Paul Roescher kunt u een exclusieve badkamer samenstellen tegen een scherpe prijs. Doordat wij grootschalig inkopen profiteert u van een groot prijsvoordeel. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs en wij zetten al uw wensen op papier. Loop een rondje door onze showroom en laat u inspireren door meer dan 50 badkameropstellingen. Laat vervolgens alles even bezinken tijdens een kopje koffie en een stuk appeltaart in ons restaurant.

Tot ziens in onze showroom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De keuken was precies zo mooi als we gedacht hadden."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit