figure

Exclusieve badkamers: baden in luxe!

Een plek om heerlijk te ontspannen. De exclusieve badkamer is een badkamer met luxe sanitaire voorzieningen. Denk aan een bad, een grote douche, een dubbele wasbak met design kranen en grote spiegels. U waant zich in uw eigen kleine kuuroord.

Wat kenmerkt een exclusieve badkamer?

Een exclusieve badkamer kenmerkt zich vaak aan een uniek design. Iets wat u in andere huishoudens niet snel zal terugvinden. U maakt uw badkamer uniek met exclusieve badkuipen als Whirlpools, strakke lijnen en de nieuwste technologische snufjes. Paul Roescher heeft een exclusieve badkamer lijn genaamd SupreMatie-badkamers. Met deze badkamers maakt u van uw badkamer een echte eyecatcher. De SupreMatie-badkamers van Paul Roescher zijn ontworpen door beroemde architecten als Philippe Starck en Phoenix design. Bovendien zitten er veel voordelen aan deze exclusieve badkamers als:

  • Top-design badkamers
  • Bekende A-merken
  • 10% combi-voordeel bij aankoop van een exclusieve badkamer
  • Gratis bezorging
  • Inclusief montage

Bent u op zoek naar exclusiviteit maar heeft u een budget? Dan zijn de badkamers van onze TOPKWALITEIT-lijn ook een uitstekende keus.

Maak een afspraak

Exclusieve badkamer

Exclusiviteit en comfort in uw badkamer

De exclusieve badkamers van SupreMatie worden volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze adviseurs denken graag met u mee over hoe wij uw droombadkamer kunnen realiseren. Wij hebben een breed aanbod aan luxueuze inrichtingsmogelijkheden. Denk aan sauna's of stoomcabinesWij begrijpen dat u uw exclusieve badkamer na aanschaf ook perfect gemonteerd wilt hebben. Daarom kunt u gebruikmaken van de vakmensen van Paul Roescher.

Kom langs bij onze showroom van 17.500 m2!

Bij Paul Roescher kunt u een exclusieve badkamer samenstellen tegen een scherpe prijs. Doordat wij grootschalig inkopen profiteert u van een groot prijsvoordeel. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs en wij zetten al uw wensen op papier. Loop een rondje door onze showroom en laat u inspireren door meer dan 50 badkameropstellingen. Laat vervolgens alles even bezinken tijdens een kopje koffie en een stuk appeltaart in ons restaurant.

Tot ziens in onze showroom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht