Exclusieve keukens

Keukens zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Paul Roescher vindt u een groot aantal exclusieve keukens. Deze keukens zijn ontwikkeld voor een specifieke doelgroep. Een zeer stijlvolle keuken met een eigen karakter, voorzien van alle nodige keukenapparateur. Uw eigen keukenparadijs!

Zeer exclusieve keuken met een prachtig en modern kookeiland.

Exclusieve SupreMatie keukens

Onze SupreMatie keukens zijn ook exclusief, maar dan meer in de zin van chic. De SupreMatie keukens zijn exclusieve keukens. Het is topkwaliteit, maar tegen betaalbare prijzen! De exclusieve keukens vindt u in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Maak direct een afspraak en bezoek één van onze showrooms!

Bezoek onze showroom

Opties voor exclusieve keukens

Met een exclusieve keuken kunt u werkelijk alle kanten op. U bepaalt de uitstraling en het karakter van uw keuken, maar ook de ingebouwde apparatuur en opstelling en natuurlijk de details. Want een exclusieve keuken streeft naar perfectie tot in detail. Heeft u uw droomkeuken al helemaal in uw hoofd, maar nog geen concrete uitwerking? Dan kunnen wij u natuurlijk helpen. Laat u inspireren in onze showroom, zet uw wensen op een lijstje en maak eventueel een moodboard van keukens die u mooi vindt. Dan kunt u samen met een keukenadviseur aan de slag. Onderwerpen waar u aan moet denken zijn:

Bij Paul Roescher vindt u alles onder één dak, van keukens tot tegels en keukenapparatuur. Kom een dagje bij ons langs en bekijk alle mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u met een droomkeuken naar huis gaat.

Exclusieve keuken met aangepast ontwerp

Verschillende exclusieve keukens

Exclusieve keukens zijn er in alle soorten en maten en zijn volledig samen te stellen naar uw wensen en behoeften. U kunt natuurlijk kiezen voor ultieme luxe, maar het kan ook mogelijk zijn dat u een exclusieve keuken wenst op een andere reden, bijvoorbeeld:

  • exclusieve keukens voor minder validen: In deze keukens zijn onder andere het keukenblad en de bovenkasten in hoogte verstelbaar. De exclusieve keukens voor minder validen worden geleverd in elke stijl. Bovendien draagt de gemeente bij aan deze projecten, zodat u profiteert van lagere kosten!

Maak een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een exclusieve keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een keukenspecialist of kom eens langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak > 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit