Fornuizenstraat

Fornuizenstraat

De vraag naar klassieke en moderne keukens met fornuizen groeit al jaren. Daarom is ons assortiment fornuizen uitgebreid tot de grootste keuze van Nederland! Bent u op zoek naar een fornuis en wilt u deskundig advies van onze huiskok? Kom dan naar één van onze fornuizenstraten en maak kennis met onze reuze keuze.

Webshop >

Europa’s grootste keus aan fornuizen in Rijssen en Apeldoorn!

Als megastore in keukens weet Paul Roescher bij uitstek dat het bij fornuizen draait om de combinatie van een goede bakkwaliteit met de juiste uitstraling en stijl. Een goed gekozen fornuis is  een sieraad in het huis. U herkent zich in de mooie vormen van het fornuis, identificeert zich met de moderne ‘look’ of bent gewoon verknocht aan de gezellige uitstraling van het kooktoestel. Engelse fornuizen, Italiaanse fornuizen, diverse fornuizen van de grote bekende Nederlandse merken; u vindt het allemaal bij Paul Roescher!

De fornuismerken komen uit heel Europa. Een greep uit de leverbare fornuismerken:

  • Engelse fornuizen: Aga, Stoves, Belling, Falcon
  • Franse fornuizen: LaCanche, La Cornue, Cornufé, Cornuchef
  • Italiaanse fornuizen: Smeg, M-System, Boretti
  • Nederlandse fornuizen: Pelgrim, Pelgrim Novecento, Atag, Etna

Staat uw fornuis er niet? Geen probleem! Wie vraagt wordt wijs, dus neem gerust contact op!

Advies over fornuizen door professionele kok

Niet zelden wil onze klant ook alle mogelijkheden qua bakken, braden, stoven en sudderen helder uitgelegd krijgen. De huiskok van Paul Roescher helpt u met het nemen van de juiste praktische keuzes. Vijf, zes of zeven pitten? Een warmhoudplaat of wokbrander? Eén of drie ovens? Allemaal vragen waar u in een mum van tijd het juiste antwoord op heeft.
Hebt u eenmaal een fornuis aangeschaft, dan krijgt u ondersteuning van de kok in het werken met uw nieuwe fornuis. Hij fungeert als een 'Personal Cook Buddy'! Zo mag u onder meer deelnemen aan een kookworkshop om te leren werken met een fornuis!

Totaalconcept

Natuurlijk heeft Paul Roescher ook ruime keuze in schouwen en achterwanden en accessoires welke speciaal bij de fornuizen ontwikkeld zijn. Een voorbeeld hiervan is de collectie van Stoves. Dit Engelse merk heeft voor ieder type fornuis een bijpassende afzuigkap. Ook voor een ruime keuze in grillplaten, teppan yaki’s en frytops bij uw fornuis bent u bij de huiskok van Roescher op het juiste adres.

Paul Roescher keuken met Stoves fornuis en afzuigkap

Welkom!

U bent van harte welkom in één van onze megastores. Het maken van een afspraak is een pré, maar u mag ook spontaan aankomen.
De koffie met door de kok gemaakt gebak staat klaar!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit