Giga&XXL-tegels | WorldTegelExpo

Grootformaat, Giga&XXL tegels - De grootste collectie tegels ter wereld

 

Tegels tot een bijna ongelooflijke afmeting van 320x160 cm? Het bestaat. Al jaren worden tegels groter en groter. Op dit moment zijn we beland bij de overtreffende trap van de XXL-tegel: de gigategels! Dé plek om deze reusachtige grootformaat XXL gigategels in levende lijve te kunnen bekijken én voordelig te kopen is in onze WorldTegelExpo, de allergrootste tegelafdeling ter wereld.

Webshop zeer grote tegels >

Voorproefje van onze showroom >

Timelapse plaatsing XXL gigategels >

Grootformaat-tegels worden steeds populairder

Twee etages van de in totaal vier etages tellende WorldTegelExpo zijn nodig om de grootformaat tegels te kunnen showen! Dankzij deze XXL-tegels en gigategels blijft de tegel een onverminderd populair product; grote tegels zorgen voor weinig voegen en lange, strakke lijnen. 

Combineer de voordelen van grote afmetingen met de duurzaamheid en slijtvastheid van een tegel en u hebt een ideale bekleding voor uw wand of vloer! Nergens anders vindt u zo veel zulke grote tegels als bij Paul Roescher. Wij beschikken over de grootste collectie grote tegels. Maak daarom snel een afspraak met onze tegelspecialisten om de grootformaat tegels van uw dromen te vinden!

Grote tegels wordtegelexpo


Grootformaat, Giga&XXl-tegels in de woonkamer en badkamer

De nieuwste trend is het gebruik van grote tegels zoals grootformaat Giga&XXL tegels in de woonkamer. Wilt u een luxe en ruimtelijke uitstraling in uw woonkamer? Dan is het gebruik van grootformaat tegels aan te raden. Ook zien we dat het gebruik van grootformaat tegels in de badkamer toeneemt. Ook hier geldt dat het gebruik van grootformaat tegels de badkamer een luxe en ruimtelijke uitstraling geeft. 

Webshop zeer grote tegels >

 

Groot formaat Giga&XXL tegels badkamer Paul Roescher

 

Houtlook tegels met een grootse uitstraling

Hebt u al gehoord van keramisch parket? Een tegel hoeft er niet uit te zien als een tegel; de laatste jaren zijn deze tegels met de uitstraling van een houten vloer erg in opkomst! En ook aan deze houtlook tegels gaat de grootformaattrend niet voorbij. De grootste houtlooktegel van de markt vindt u uiteraard bij Paul Roescher: 300 x 33 cm! Dat zijn reusachtige planken! Wilt u meer weten over houtlooktegels? 

grootformaat houtlook tegels

In welke afmetingen zijn XXL-tegels en gigategels verkrijgbaar?

De grootste tegels zijn op dit moment 320 x 160 cm. Op de afdeling grootformaat, Giga&XXL-tegels vindt u allerlei variaties van onderliggende maten. De trend in tegelland is al jaren dat de tegelafmetingen groeien. “Telkens als we weer dachten dat de maximale grootte was bereikt, kwam er toch een groter type”, stelt een tegelexpert van Paul Roescher. “’40 x 40 centimeter was jaren geleden écht groot. Toen kwam 60 x 60 cm. Een XXL-schepje erbovenop volgde snel: 80 x 80 cm. Maar alle records zijn weer gebroken; de grootste gigategels in de nieuwe showroom zijn een ontzagwekkende 320 x 160 cm groot."

XXL-tegels

Vierkant: 75 x 75 cm,80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, 120 x 120 cm, 150 x 150 cm, 160 x 160 cm
Rechthoekig: 25 x 75 cm, 30 x 90 cm, 37 x 75 cm, 40 x 80 cm, 45 x 90 cm, 50 x 100 cm, 60 x 120 cm 75 x 150, 80 x 160, 90 x 180

Gigategels

Rechthoekig: 90 x180 cm, 80 x 240 cm, 120 x 240  cm, 120 x 280, 100 x 300 cm, 320 x 160 cm

XXL keramisch parket

Grote houtlook tegels: 15 x 80 cm, 20 x 120 cm, 30 x 120 cm, 25 x 150, 30 x 150, 30 x 180 cm, 33 x 300 cm 

Waar vind ik de afdeling grootformaat, Giga&XXL-tegels?

De nieuwe WorldTegelExpo vindt u in onze Megastore in Rijssen. In totaal telt de Expo vier etages:

  • 1e en 2e etage: afdeling Giga&XXL-tegels
  • Begane grond: afdeling Wand&Vloer tegels
  • Kelder: Webshopafdeling (Trendline-assortiment)

 


Komt u liever naar onze megastore in Apeldoorn? Ook daar vindt u een afdeling met meer dan vijfduizend types wand- en vloetegels.

Meer weten over grootformaat, Giga&XXL-tegels?

Voor de mooiste grootformaat, Giga&XXL-tegels bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Wij geven goed advies en leveren goede kwaliteit. We luisteren naar uw vraag en stemmen de mogelijkheden af op uw wensen. Bij Paul Roescher is de klant koning.

U bent van harte welkom in onze showroom. Een bezoek aan Paul Roescher is geen bezoek aan een winkel, maar een echte belevenis. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit.

Webshop XXL-tegels >

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom > 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit