Goedkope badkamers

Bij Paul Roescher vindt u gegarandeerd een budget badkamer. Een voordelige badkamer met alles erop en eraan. U komt niets te kort. Wij kopen grootschalig in en u profiteert. Zo hebben wij een eigen budgetlijn voor badkamers: Trendline. Voor nog geen 3.000 euro heeft u een complete badkamer.

Maak een afspraak

Actie!

Wanneer u naast uw badkamer ook uw tegels bij Paul Roescher koopt, profiteert u van 10% korting op uw badkamer en de eerste vijf vierkante meter tegels gratis.

Is een goedkope badkamer van slechte kwaliteit? 

Sommige zullen beheren dat als u een goedkope badkamer aanschaft u deze na een een paar jaar al moet vervangen. Bij Paul Roescher verzekeren wij u van een budget badkamer van hoogwaardige kwaliteit. Bij een exclusieve badkamer wordt er vaak gekozen voor dure materialen als natuursteen of graniet. Bij onze goedkope badkamers wordt juist gebruik gemaakt van goedkopere materialen die ook robuust en duurzaam zijn. Zo levert u nooit in op kwaliteit bij onze budget badkamers.

Naast het materiaalgebruik, is Paul Roescher een van de grootste aanbieders van goedkope keukens en badkamers in Europa. Hierdoor kunnen wij scherpe prijsafspraken maken met leveranciers. Ook produceren wij zelf meubelen, waardoor wij deze tegen zeer lage prijzen kunnen leveren.

Voorbeelden van goedkope badkamers

Wij leveren badkamers van hoge kwaliteit in verschillende stijlen. Denk aan stijlen als moderne badkamers, tijdloze badkamers en klassieke badkamers. Laat u inspireren door deze prachtige voorbeelden van goedkope badkamers. 

 Budget Trendline badkamer Paul Roescher

 

Budget Trendline badkamer Paul Roescher

 

Goedkope keuken Paul Roescher

Budget Trendline-badkamers

De Budget Trendline-badkamers van Paul Roescher zijn zeer scherp in prijs en binnen 48 uur leverbaar. De badmeubelen zijn strak en modern, maar dan zonder poespas. De budget Trendline-badkamers brengt de volgende voordelen met zich mee:

  1. Binnen 48 uur leverbaar
  2. Montage door onze monteurs mogelijk
  3. Naar eigen wensen samen te stellen
  4. Betaalbaar voor iedereen
  5. Laagste prijs van heel Nederland

Kortom: wilt u een bubbelbad met tien verschillende massagemogelijkheden? Kies dan niet voor een Trendline-badkamer, maar voor één van onze andere badkamers. Denk goed na over hoe u uw badkamer wilt inrichten. Lees hier meer over badkamerinrichting

Meer weten over Budget Trendline-badkamers

Vind de budget badkamer van uw dromen in onze showroom

Direct een badkamer uitzoeken? Dit kan online op de pagina Budget-Trendline. Kom naar onze showroom en laat u adviseren door een badkameradviseur om de goedkope badkamer van uw dromen samen te stellen. U kunt online een afspraak maken, waardoor u verzekerd bent van vrijblijvend advies.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit