Greeploze keukens: ultiem design!

Less is more! Dat geldt ook voor keukens. Greeploze keukenkasten ademen design en geven uw keuken een moderne twist. Het is ook een trend wat we steeds vaker terug zien komen. Door nieuwe technieken is het voor veel keukenliefhebbers veel intressanter om voor een greeploze keuken te kiezen. Bovendien voegen greeploze keukenkasten veel toe aan het design van uw keuken. Uw keuken krijgt een moderne en strakke uitstraling en de keuken voelt rustiger en ruimtelijker aan.

Maak een afspraak

Greeploze keuken Paul Roescher

Greeploze keukens zijn perfect voor een moderne keuken!

Als uw huis modern is ingericht of u bent simpelweg een fan van een moderne look, is een greeploze keuken de perfecte keus. Een moderne keuken kenmerkt zich aan een moderne en strakke uitstraling. Allerlei uitsteekels of patronen in de keuken, maken de keuken drukker en minder modern. Daarom zien we steeds vaker greeploze keukens in huizen. Door greeploze keuken lades te combineren met hoogglans materialen en strak ingebouwde keukenapparatuur wordt uw keuken een lust voor het oog voor liefhebbers van een moderne stijl.

Handige komgrepen voor een strak design

Greeploze keukens creëren rust doordat grepen niet afleiden, alle keukenkasten- en lades vormen een strak geheel. Bij greeploze keukens zijn de handgrepen vervangen door een handige komgreep. Door de komgreep krijgt uw hand de ruimte om de deur vast te pakken. Nadeel is dat er minder indelingsmogelijkheden mogelijk zijn van uw keukenkasten. Echter doen de voordelen alle nadelen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Komgrepen zijn modern en verkijgbaar in diverse kleuren. Veelal wordt er gekozen voor een metaalkleur, maar zwart en wit zijn ook veelgekozen opties. De komgrepen zijn zelfs verkrijgbaar in de kleur van uw keuken.

Als alternatief voor de komgreep is er nog het 'tip-on systeem'. Bij dit systeem opent u de deuren met een subtiele druk op deur. Om de lades geruisloos te sluiten, is het mogelijk om een 'soft motion' techniek in te laten bouwen. Dit systeem zorgt ervoor dat de lades niet hard dichtslaan. U geeft de lade een zacht duwtje en de lade sluit vanzelf! Een greeploze keuken kopen? Bij Paul Roescher adviseren wij u graag over de mogelijkheden van greeploze keukens.

Greeploze keuken Paul Roescher

Greeploze keukens

Greeploze keukens zijn er ook nog eens in ieder budget!

Een greeploze keuken hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Paul Roescher hebben we voor iedere prijsklasse een geschikte greeploze keuken. Deze prijsklassen bestaan uit de:

Ervaar het zelf in onze showroom. Laat u inspireren door meer dan 50 verschillende keukenopstellingen. Wilt u gelijk een passend advies voor uw keuken? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur.

Maak een afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht