GROHE badkamers en badkamerkranen

GROHE is een echte pionier als het aankomt op het leveren van verschillende badkameroplossingen. Ze leveren een breed aanbod aan kwaliteitsproducten, zoals douches, sanitair en kranen. GROHE staat voornamelijk bekend om hun uitstekende en innovatieve badkamerkranen. De producten van GROHE zijn zo ontworpen dat ze een leven lang meegaan. Bij Paul Roescher hebben wij een breed assortiment aan GROHE producten in verschillende stijlen. Kom gerust langs in één van onze showrooms en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor GROHE?

GROHE hanteert bij het ontwerpen van haar badkamers vier fundamentele pijlers, namelijk: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Met een badkamer van GROHE merkt u echt het verschil. Creëer sfeer in uw badkamer en kies voor één van de volgende stijlgroepen: cosmopolitan, contemporary en authenitic.

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen zijn al jaren een zeer populaire keuze bij het inrichten van de badkamer. En dat is niet voor niks. Hun prijswinnende designs en de nieuwste toonaangevende technologieën zorgen ervoor dat elke kraan innovatief en over uitstekende kwaliteit beschikt. Bovendien zijn de keukenkranen beschikbaar in verschillende soorten en maten.

Bent u op zoek naar een GROHE badkamer?

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende stijlgroepen van de GROHE badkamers? En wilt u zich laten inspireren voor een badkamer voor uw huis? Bezoek dan één van onze showrooms in Rijssen of Apeldoorn, of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het resultaat is een prachtige keuken. Niet alleen om in te werken, maar ook om naar te kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit