Grootformaat vloertegels; ervaar de nieuwe woonbeleving

Grootformaat vloertegels zijn er in allerlei soorten. Ook binnen het grootformaat kunt u nog naar hartelust variëren. Bent u van plan om uw woonkamer opnieuw in te richten? Ga dan voor grootformaat vloertegels en ervaar de nieuwe woonbeleving! Wilt u alvast inspiratie opdoen en met eigen ogen zien wat grootformaat vloertegels ‘doen’ met een ruimte? We nodigen u van harte uit om naar de tegelshowroom van Paul Roescher te komen. Maak alvast een afspraak met een van onze tegelexperts zodat we u direct de juiste adviezen kunnen geven! Voordat u bij ons langs komt, leest u hier alvast een aantal belangrijke elementen waar u rekening mee kunt houden als het gaat om grootformaat vloertegels.

Grootformaat vloertegels; geweldig veelzijdig

Grootformaat vloertegels zijn enorm veelzijdig. U heeft keuze te over in kleur, materiaal, soort, formaat en bijvoorbeeld prijs. Het is natuurlijk heerlijk om zoveel keus te hebben, maar we kunnen ons ook voorstellen dat deze mogelijkheden de keuze voor de juiste grootformaat vloertegel niet gemakkelijker maken. Bovendien is het kiezen van de juiste vloertegel essentieel voor de uitstraling van de ruimte. Weet dat onze tegelexperts u graag helpen bij het kiezen van de vloertegel van uw dromen.

Laat u inspireren over alles wat er op tegelgebied te krijgen is in onze tegelshowroom. Maak een afspraak en ervaar onze Twente gastvrijheid in de megastore van ruim 17.500 m2 waar u naast grootformaat vloertegels ook keukens, badkamers, vloeren, fornuizen en nog veel meer kunt vinden. Welke voordelen hebben grootformaat vloertegels

Kiest u voor grootformaat vloertegels dan haalt u een van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren in huis. Een grootformaat tegelvloer is gemakkelijk te reinigen zonder gebruik te maken van speciale schoonmaakmiddelen. Doordat een grootformaat vloertegel een groter vloeroppervlak bestrijkt, heeft u ook minder voeg nodig. Minder voegen betekent dus ook minder voegonderhoud. Tijdens het onderhoud van de tegelvloer hoeft u geen extra rekening te houden van het eventueel slijten van de toplaag van de tegelvloer. Deze is namelijk kwalitatief zo start dat ze in de sterkste slijtgroepen valt. 

Qua stijl kunt u met een grootformaat vloertegel alle kanten op: wat denkt u bijvoorbeeld van een houtlook, een betonlook of een natuursteenlook? Looking good, right?

We horen u denken: hoe zit het met vloerverwarming en grootformaat vloertegels? Die combinatie is eigenlijk gewoonweg perfect! Een tegelvloer heeft de eigenschap dat ze uitstekend warmte kan geleiden.

De belangrijkste reden voor veel mensen om te kiezen voor grootformaat vloertegels is dat deze tegels de ruimte optisch groter laten lijken. Dit effect wordt veroorzaakt door natuurlijk het formaat van de tegels maar ook doordat er minder voegwerk nodig is. Voegwerk zorgt voor zichtbare onderbrekingen in de tegelvloer als geheel. Hoe minder voegen zichtbaar aanwezig zijn, hoe minder ‘onderbrekingen’ u ervaart.

Nadelen

Zijn er ook nadelen? Ja, de grootte van de vloertegel kan namelijk een praktisch nadeel hebben; het leggen van een grootformaat tegelvloer kan een lastige klus zijn. Dit geldt zeker voor bijvoorbeeld een vierkante grootformaat vloertegel van 100*100 cm of 120*120 cm. Maar ook een rechthoekige grootformaat vloertegel van bijvoorbeeld 240*80 cm kan wat praktische uitdagingen bieden. Het gewicht van de vloertegel zit in de weg maar ook het formaat is lastig. Paul Roescher biedt natuurlijk uitkomst. Vraag een van onze tegelexperts naar de tegelzetservice van Paul Roescher en wij zorgen ervoor dat uw grootformaat tegelvloer netjes bij u gelegd wordt!

Ervaar met grootformaat vloertegels een nieuwe woonbeleving

Door lange en strakke lijnen en de weinig voegen zorgen grootformaat vloertegels voor rust en ruimtelijkheid in bijvoorbeeld uw woonkamer. Zo is een antraciet vloertegel of juist een houtlook vloertegel perfect! Maar niet alleen uw woonkamer is geschikt voor de grootformaat. Ook uw slaapkamer kunt u goed ‘bedekken’ met een mooie grootformaat vloertegel. Maar de plek waar vloertegels eigenlijk het best tot hun recht komen is de badkamer. De meeste vloertegels beschikken over een antislip laag waardoor een vloertegel nat kan en mag worden zonder dat er gevaar optreedt. Ook is de combinatie met vloerverwarming vaak doorslaggevend bij de keuze voor een grootformaat vloertegel in de badkamer.

Grootformaat vloertegels in uw woonkamer

Grootformaat vloertegels van Paul Roescher in uw woonkamer

Grootformaat vloertegels passen ook in uw slaapkamer

Grootformaat vloertegels in uw gang/vertrek

Grootformaat vloertegels - rechthoekig

Grootformaat vloertegels in uw badkamer

Inspiratie

Voor de perfecte woonbeleving doet u inspiratie op in de tegelshowroom van Paul Roescher: de WorldTegelExpo. Deze showroom staat internationaal bekend als de grootste en mooist vormgegeven tegelshowroom van Europa. Onze architecten hebben er alles aan gedaan om de beleving van de klant hierin centraal te stellen. En wij kunnen u verzekeren: dat is gelukt! Kom naar een van de megastores van Paul Roescher en maak er een gezellig dagje uit van. 

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit