Hoe duur is een badkamer betegelen?

Veel mensen die bij ons in de showroom komen, stellen ons de vraag: hoe duur is een badkamer betegelen? Wij geven op die vraag altijd hetzelfde antwoord: dat hangt af van meerdere factoren. Vervolgens leggen we uit welke factoren dit zijn. Ook voor u zetten we graag op een rijtje hoe duur het betegelen van een badkamer is en welke zaken hierbij een rol spelen:

  • Welke tegels wilt u in de badkamer?
  • Hoe groot is het oppervlak dat getegeld moet worden?
  • Wilt u de vloer en/of de muren betegelen?
  • Gaat u de badkamer zelf tegelen of laat u dit doen?

De kosten van de tegels

De tegels die u kiest voor de badkamer, bepalen een groot gedeelte van de kosten van het betegelen van een badkamer. Zo vindt u bij Paul Roescher bijvoorbeeld tegels voor €12,50 per m², maar wij leveren ook tegels van €55,00 per m². Daartussen zitten ook nog diverse prijscategorieën voor de tegels.

Badkamer betegelen

Het te tegelen oppervlak

Het antwoord op de vraag 'hoe duur is een badkamer betegelen?' hangt ook af van hoe groot het oppervlak is dat getegeld moet worden. Dit hangt nauw samen met de bovenstaande informatie over de kosten per vierkante meter. U begrijpt: hoe groter het te tegelen oppervlak is, hoe duurder het betegelen is.

Vloer en/of muren betegelen

Een andere factor die een rol speelt, is wat u gaat laten betegelen. Veel mensen tegelen bijvoorbeeld de vloer en de muren, maar er zijn ook mensen die of alleen de vloer of alleen de muren betegelen. Sommige mensen kiezen bijvoorbeeld voor een houten badkamervloer of een muur met een coating. Deze keuze heeft vanzelfsprekend invloed op de prijs van het badkamer betegelen.

Badkamer betegelen - Paul Roescher

Zelf tegelen of uitbesteden?

Waar u desgewenst op kunt besparen, is het daadwerkelijke betegelen van de badkamer. U snapt dat u veel kosten kunt besparen wanneer u ervoor kiest om zelf uw badkamer te betegelen. Laat u dit doen door een professional, dan zijn hier extra kosten aan verbonden. U bent dan wel zeker van een mooi eindresultaat. Kunt of wilt u zelf niet tegelen, houd er dan rekening mee dat dit invloed heeft op de prijs.

Ga met ons in gesprek

Bij Paul Roescher gaan we graag verder met u in gesprek. Dan kunnen we, op basis van uw wensen, een antwoord geven op de vraag: hoe duur is een badkamer betegelen? Maak direct een afspraak of bezoek onze showroom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit