figure

Hollandse keukens

Robuust, karakteristiek en alledaags zijn enkele kenmerken die passend zijn voor een Hollandse keuken. Hout, steen, en metaal zijn veelvoorkomende materialen die goed gecombineerd kunnen worden. Met een (Oud) Hollandse keuken haalt u weer een stukje nostalgie in huis. Stuk voor stuk zijn onze keukens op maat gemaakt. Een keuken moet uitstraling hebben, want u staat een groot gedeelte van de tijd dat u thuis bent in de keuken.

Maak een afspraak

Een keuken met klasse

Hollandse keukens worden vaak vergeleken met boeren keukens. Waar boeren keukens vooral dat landelijke gevoel overbrengen, zijn Hollande keukens toch iets klassieker. Een dik en modern stenen werkblad en typische Nederlandse afwerking zoals houten kastdeurtjes en lades. Verder is een Hollandse keuken over het algemeen voorzien van moderne apparatuur, een 5 of 6-pits gasfornuis komt dan ook vaak voor. Ziet u zichzelf al staan? Pannetje voor het vlees, één voor de groente, één voor de aardappelen, één voor de jus en als u nog ruimte over heeft misschien nog een lekkere kookpudding.

Voorbeelden van Hollandse keukens

Laat u inspireren door deze prachtige voorbeelden van Hollandse keukens. Uiteraard vind u in onze showroom nog veel meer modellen. Van harte welkom in onze showroom!

Hollandse keuken

Hollandse keuken Paul Roescher

Hollandse keuken Paul Roescher

Hollandse keuken Paul Roescher

Kwalitatief en betaalbaar

Bij Paul Roescher vinden we het belangrijk dat u naar huis gaat met een kwalitatief hoogwaardige keuken, tegen een betaalbare prijs. Paul Roescher koopt grootschalig in en dus kunnen wij u scherpe verkooprijzen bieden, zonder u tekort te doen aan kwaliteit en service. Dat vinden wij belangrijk, want als u tevreden bent dan zijn wij dat ook.

Kom naar onze showroom

In één van onze showrooms in Rijssen of Apeldoorn kunt u vrijblijvend inspiratie op komen doen voor uw droomkeuken. Wilt u graag goed geïnformeerd worden, maak dan online een afspraak. Met een afspraak weet u zeker dat één van onze medewerkers alle tijd voor u heeft en u precies kunt informeren waar nodig. Wie weet gaat u met uw Hollandse droomkeuken naar huis.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

73% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit