Houten keukens: pure schoonheid van de natuur

De houten keukens van Paul Roescher combineren moderne keukens met de beleving van een natuurproduct. Naast de strakke designs hebben de houten keukens van Paul Roescher tevens de warmte die de verschillende houtsoorten uitstralen. Onze houten keukens worden gemaakt van verschillende houttypes, zoals eikenhout waardoor er een geschikt design beschikbaar is voor ieder huishouden.

Bezoek onze showroom

Houten keukens van Paul Roescher

Waardeer het pure van hout

Tijdens de bewerking van het hout, wordt de puurheid van de natuur gewaarborgd. Onze houten keukens zijn er in geborsteld, nieuw, geschaafd, gezaagd en gezandstraald hout. De ambachtelijke bewerking van het hout zorgt er voor dat er geen deur of lade hetzelfde is en zal dus nooit gaan vervelen. U ontdekt telkens weer nieuwe patronen, u raakt als het ware verdronken in de pure schoonheid van het hout.

Daarnaast zijn er vele soorten hout. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor echt eikenhout of verweerd steigerhout, maar ook elzenhout, beukenhout, berkenhout, kersenhout en zelfs ahornhout en sparrenhout behoren tot de mogelijkheden. Iedere houtsoort heeft zijn eigen pure karaktereigenschappen en kleur. Tot slot is hout een perfecte basis om te combineren met steen en/of leer.

Houten keukens van Paul Roescher

De voordelen van houten keukens

Een houten keuken is over het algemeen iets duurder dan een keuken van kunststof of MDF. Echter heeft een houten keuken veel voordelen die een andere keuken niet heeft, namelijk:

  • Door de puurheid van het hout is geen enkele plank hetzelfde. Het hout heeft nerven en tekeningen en kan soms zelfs knoesten bevatten. Als er een keukendeurtje beschadigd raakt zult u dit amper merken. Mocht u zich wel storen aan een beschadiging dan is hout ideaal voor reparaties.
  • Hout komt uit de natuur en dat betekent dat het is opgewassen tegen de invloeden van moeder natuur. Hout kan dus wel tegen een stootje en dat gerandeert jarenlang keukenplezier!
  • Hout is makkelijk te combineren met steen en leer, maar ook met diverse accessoires. De perfecte basis voor iedere keuken!

Houten keukens van Paul Roescher

Houten keukenkastjes van Paul Roescher

Oakline en Old Wood keukens

Centraal in het aanbod van houten keukens van Paul Roescher staan de eiken houten keukens en de Oakline/Old Wood keukens. Deze keukens van doorleefd hout gecombineerd met strakke elementen zijn de nieuwste trend op keukengebied. Het robuuste karakter van het hout in combinatie met moderne details maken de keukens tot eye-catcher van uw huis. Een houten keuken kopen? Maak een afspraak en breng een bezoek aan de showroom en laat u voorlichten over ons aanbod van Duitse toonaangevende merken houten keukens.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit