Houtlook tegels

Houtlook tegels: niet van echt hout te onderscheiden

Hout is geen onderhoudsvriendelijk materiaal. U moet een houten vloer regelmatig in de olie zetten. Daarnaast beschadigt hout vrij gemakkelijk. Gelukkig is er een prachtig alternatief in de vorm van houtlook tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn!

Tientallen verschillende houtlook tegels

Paul Roescher biedt tientallen verschillende houtlook tegels aan. Houtlook tegels lijken op houten planken, maar zijn keramisch. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee die bijvoorbeeld massief hout niet heeft. Keramische tegels zijn niet voor niets de nieuwste trend. De voordelen van houtlook tegels zijn:

  • Onderhoudsvriendelijk: In tegenstelling tot houten vloeren, zijn houtlook tegels zeer onderhoudsvriendelijk. Bij een tegelvloer is stofzuigen en dweilen voldoende. 
  • Relatief goedkoop: Houtlook tegels zijn er in verschillende prijsklassen, maar het grote voordeel is dat houtlook tegels vele jaren meegaan. Het is daarom een duurzame keus.
  • Krasvrij: Tegels zijn robuust en sterk waardoor het niet snel zal krassen. Bij echt hout zal dit wel voorkomen.
  • Natuurlijke uitstraling: Op foto's zijn houtlook tegels niet van het echt te onderscheiden. U krijgt mooie uitstraling van een houtlook, maar niet de nadelen.
  • Vlekbestendig: Morsen is geen probleem met keramische tegels. Vlekken blijven namelijk niet achter op de tegels. 
  • Duurzaam: Keramiek is een sterke en robuuste tegel. Hierdoor zijn ze duurzaam en gaan ze tientallen jaren mee.

Bezoek onze showroom

Houtlook tegels

Houtlook tegels van Paul Roescher

Houtlook tegels voor buiten

Houtlook tegels in de badkamer

Hout in de badkamer is vaak een slecht idee, omdat hout gemakkelijk water opneemt. Houtlook tegels zijn prima te gebruiken in natte ruimtes, zoals een badkamer of een toilet. Met de tegels is het mogelijk  om een houtlook in uw badkamer te creëren. Dit kunt u bijvoorbeeld combineren met een betonlook voor een prachtig resultaat.

Bijkomend voordeel is dat keramische tegels warmte perfect overdragen, waardoor keramische houtlook tegels bij uitstek geschikt zijn voor vloerverwarming. Wanneer u echt hout gebruikt, gaat er meer warmte verloren, omdat hout minder goed geleidt dan keramiek.

Houtlook tegels leggen met behulp van onze specialisten

Een nadeel van houtlook tegels is dat het niet zo makkelijk gelegd kan worden als bijvoorbeeld laminaat. Een vloer met houtlook tegels moet gelijmd worden. Daarnaast is een tegelvloer iets lastiger te vervangen dan een houten laminaatvloer. Bij Paul Roescher helpen we u graag bij het plaatsen van de houtlook tegels. Wij hebben tegelleggers beschikbaar die specialistisch te werk gaan, om zo uw droomvloer te realiseren! 

Houtlook tegels van Paul Roescher

Laat u verrassen in de grootste tegelshowroom ter wereld

Wilt u onze houtlook tegels in het echt zien? Kom naar de showroom van Paul Roescher in Rijssen of Apeldoorn. Wist u dat onze tegelshowroom in Rijssen met duizend verschillende keramische tegels de grootste tegelshowroom van Europa is?

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

 

 

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit