figure

Houtlook tegels

Hout is geen onderhoudsvriendelijk materiaal. Je moet een houten vloer regelmatig in de olie zetten. Daarnaast beschadigt hout vrij gemakkelijk. Gelukkig is er een prachtig alternatief in de vorm van houtlook tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn!

Paul Roescher biedt tientallen verschillende houtlook tegels aan. Houtlook tegels lijken op houten planken, maar zijn keramisch. Dit betekent dat deze houtlook tegels onderhoudsvriendelijk, relatief goedkoop, krasvrij en vuilafstotend zijn. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden in natte ruimten, zoals een badkamer of een toilet.

Bijkomend voordeel is dat keramische tegels warmte perfect overdragen, waardoor keramische houtlook tegels bij uitstek geschikt zijn voor vloerverwarming. Wanneer u echt hout gebruikt, gaat er meer warmte verloren, omdat hout minder goed geleidt dan keramiek.

Een nadeel van houtlook tegels is dat het niet zo makkelijk gelegd kan worden als bijvoorbeeld laminaat. Een vloer met houtlook tegels moet gelijmd worden. Daarnaast is een tegelvloer iets lastiger te vervangen dan een houten laminaatvloer. Onze specialisten helpen u hier graag bij!

Wilt u onze houtlook tegels in het echt zien? Kom naar de showroom van Paul Roescher in Rijssen of Apeldoorn. Wist u dat onze tegelshowroom in Rijssen met duizend verschillende keramische tegels de grootste tegelshowroom van Europa is?

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

Hieronder vindt u een impressie van houtlook tegels in de showroom in Rijssen:

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit