figure

Houtlook tegels

Hout is geen onderhoudsvriendelijk materiaal. Je moet een houten vloer regelmatig in de olie zetten. Daarnaast beschadigt hout vrij gemakkelijk. Gelukkig is er een alternatief.

Paul Roescher biedt tientallen verschillende houtlook tegels aan. Houtlook tegels lijken op houten planken, maar zijn keramisch. Dit betekent dat deze houtlook tegels onderhoudsvriendelijk, relatief goedkoop, krasvrij en vuilafstotend zijn. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden in natte ruimten, zoals een badkamer of een toilet.

Een bijkomend voordeel is dat keramische tegels perfect warmte overdragen, waardoor ze geschikt zijn voor vloerverwarming. Wanneer je echt hout gebruikt, dan gaat er meer warmte verloren, omdat hout minder goed geleidt dan keramiek.

Een nadeel van houtlook tegels is dat het niet zo makkelijk gelegd kan worden als bijvoorbeeld laminaat. Een vloer met houtlook tegels moet gelijmd worden. Daarnaast is een tegelvloer iets lastiger te vervangen dan een laminaatvloer.

Wil je houtlook tegels in het echt zien? Kom naar de showroom van Paul Roescher in Rijssen of Apeldoorn. Wij adviseren om naar Rijssen te komen, want dat is de grootste tegelshowroom van Europa met bijna duizend verschillende keramische tegels.

Hieronder een impressie van houtlook tegels in de showroom:

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit