Houtlook tegels

Warmte creëren in huis, dan denkt u waarschijnlijk aan hout. Een houten vloer is een natuurproduct en geeft daarom sfeer en warmte in uw interieur. Echter, een houten vloer ‘werkt’ en vergt veel onderhoud.
Bent u bekend met houtlook tegels of keramisch parket? Ze zijn niet van echt (hout) te onderscheiden, onderhoudsvriendelijk en onverwoestbaar. Lees hier alles over houtlook tegels.  

Houtlook tegels collectie Houtlook tegels webshop

Houtlook tegels of keramisch parket

Houtlook tegels of keramisch parket zijn twee verschillende woorden, maar betekenen hetzelfde. Tegels die eruit zien als hout of parket van keramiek. Ze lijken op houten planken maar zijn keramisch en bieden daarom veel voordelen. Er zijn tientallen verschillende soorten houtlook tegels, variërend in kleur en motief. Er is altijd wel een houtlook tegel die perfect past in uw interieur. Bovendien zijn keramische tegels de nieuwste trend en behoren ze tot de top 5 van populairste vloertegels

 

Houtlook tegels Paul Roescher

 

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket heeft veel voordelen. We zetten er hier enkele voor u op een rij:

 • Natuurlijke uitstraling
  Enkele jaren geleden was het nog goed zichtbaar dat houtlook tegels van keramiek gemaakt waren. Echter, de ontwikkelingen hebben niet stil gestaan. Houtlook tegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. U krijgt de mooie, warme uitstraling van hout, maar niet de nadelen van een houten vloer. Keramisch parket geeft warme en sfeer in huis, net als bij een echte houten vloer.

 • Onderhoudsvriendelijk
  Houtlook tegels of keramisch parket is eenvoudig te reinigen. U hoeft deze vloer slechts te stofzuigen en dweilen. Deze vloer hoeft niet net als een echt houten vloer behandeld te worden. Ideaal dus!

 • Krasvrij 
  Heeft u een huisdier? Dan is keramisch parket echt een aanrader! Deze vloer is huisdierproof. Een echte    houten vloer geeft altijd krassen met huisdieren. Houtlook tegels zijn krasvrij en onverwoestbaar. U kunt uw huisdier gerust laten lopen en leven op keramisch parket. 

  Ook als u kinderen heeft, is keramisch parket een ideale vloer. Keramisch parket is eenvoudig te reinigen en is krasvrij; deze vloer kan wel tegen een stootje. 

 • Duurzame keus
  Keramisch parket is een relatief goedkope keus. Houtlook tegels zijn er in verschillende prijsklassen. Maar het grote voordeel is dat ze jaren meegaan. Dat maakt het tot een duurzame keuze!

 • Goed te combineren met vloerverwarming
  Wilt u graag vloerverwarming in uw huis? Ook dat kan met houtlook tegels. Keramisch parket en vloerverwarming kunnen perfect samen gaan. Sterker nog, keramisch parket en vloerverwarming zijn een dreamteam! Omdat steen de warmte een stuk beter geleidt dan hout, ligt het rendement gemiddeld een stuk hoger. Daarnaast is een stenen vloer ook nog eens sneller op temperatuur. Heerlijk!

Keramisch parket in… de badkamer

Vindt u een houten vloer ook zo prachtig? Gebruik van hout in de badkamer heeft een fantastische uitstraling. Helaas kan een houten vloer onmogelijk gelegd worden in de badkamer.
Met houtlook tegels creëert u echter eenvoudig de stijl die u wenst in de badkamer. Keramisch parket is bestand tegen water en vocht en daarmee perfect geschikt voor in de badkamer. Wilt u een landelijke look? Of een industriële stijl? Met houtlook tegels creëert u de stijl die uw wenst. Lees hier meer over badkamerstijlen

Houtlook tegels in de badkamer

 

Witte houtlook tegels in uw badkamer

Houtlook tegels in de keuken

Een houten vloer in de keuken is niet altijd even praktisch omdat een houten vloer veel onderhoud vereist. Een perfect alternatief is keramisch parket. Daarmee haalt u de sfeer van hout in huis, maar niet het onderhoud. Houtlook tegels in uw keuken passen bij veel keukenstijlen. Of u een landelijke keuken heeft of een moderne.
Bepaal zelf welk type vloeren het beste past in uw woning. 

Verfraai uw woonkamer met keramisch parket

Een houten vloer in de woonkamer doet het altijd goed. Maar het onderhoud ervan vergt tijd en inspanning. Ook als u kinderen heeft, of huisdieren, is een houten vloer in de woonkamer niet geschikt. Met keramisch parket in de woonkamer zit u altijd goed. Krasvrij, huisdierproof en onderhoudsvriendelijk, wat wilt u nog meer. 

Donkere houtlook tegels in uw woonkamer

Houtlook tegels kopen

Bij Paul Roescher weten we alles over keramisch parket of houtlook tegels. We kennen alle mogelijkheden en we stemmen die perfect af op uw wensen. Bij Paul Roescher kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar ook. En door het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. Neem contact op met onze verkoopspecialisten of maak direct een afspraak. 

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit