In de spotlights: de mooiste betonlook tegels

Beton looktegels; heeft u er altijd al van gedroomd? Of wat dacht u van een betonlook op de muren? Kies dan voor de betonlook tegels van Paul Roescher. Ons assortiment betonlook tegels is zeer uitgebreid. Zo beschikken wij over de grootste tegelshowroom ter wereld, genaamd de WorldTegelExpo. Hier vindt u tegels van alle maten, materialen en soorten waaronder een groot assortiment betonlook tegels. Kom langs bij Paul Roescher in Rijssen. Niet in de buurt? Wij hebben ook een showroom in Apeldoorn. Zien wij u snel?

Bezoek onze showroom

Keramische betonlook tegels

Het grootste deel van onze betonlook tegels is van keramiek. Onze keramische tegels zijn niet van echt te onderscheiden en hebben een erg fraaie natuurlijke betonlook. Ook geniet u van vele voordelen bij de keuze voor dit materiaal. Zo zijn deze tegels zeer sterk en zullen beschadigingen niet snel voorkomen. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtige vloer voor een zeer lange tijd. Ook geniet u met onze betonlook tegels van een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft en zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Daarnaast zijn keramische betonlook tegels thermisch geleidend: keramiek heeft de eigenschap warmte goed te geleiden. Keramische betonlook tegels zijn daarom een uitstekende keuze als u ook van vloerverwarming houdt. 

Betonlook tegels in alle kamers

Keramische betonlook tegels zijn zeer veelzijdige tegels. De tegels zijn zeer slijtvast waardoor u de betonlook tegels overal in huis kunt neerleggen, ook op plekken waar veel gelopen wordt bijvoorbeeld in de gang of in de woonkamer. Daar komt nog eens bij dat de tegels goed warmte kunnen geleiden waardoor er altijd een aangename temperatuur is in uw woonkamer. Combineer de warmtegeleiding met de watervastheid van de tegel en u heeft de perfecte vloertegel voor uw badkamer

Betonlook tegels in uw badkamer

Keramische betonlook tegels zijn kras- en vlekbestendig. In uw keuken zit een ongeluk in een klein hoekje; het kopje koffie dat valt met koffievlekken tot gevolg of het bord dat per ongeluk uit uw handen valt. Met keramische tegels zijn dit geen problemen meer. We maken de cirkel rond (of rechthoeking gelijk aan de tegelvorm): keramische tegels zijn ook geschikt voor uw tuin. De slijtvastigheid en de hittebestendigheid zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor een keramische betonlook tegel als ondergrond voor uw terras. Steek de barbecue maar aan en nodig uw vrienden maar uit! 

Betonlook tegels voor uw tuin

Liever geen voegen bij een betonlook wand?

Als u kiest voor tegels in betonlook dan moet u ook rekening houden met de voegen. Dit kan zorgen voor een minder mooi resultaat. Als u uw wand liever een gehele betonlook geeft zonder voegen, dan kunt u er voor kiezen om in plaats van tegels voor een betonstucco te kiezen. Onze betonstucco geeft vele voordelen, zoals een waterdichte afwerking, slijtvast, schimmelwerende eigenschappen en een zeer realistische look.

Ook betonlook tegels of een betonstucco muur?

Neem dan contact op met een van onze betonlook specialisten of kom langs in onze megastores in Rijssen of Apeldoorn. Wij nemen graag de tijd om u vakkundig te begeleiden.

Maak een afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit