Inbouwkasten op maat

Voor inbouwkasten op maat bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. In onze showrooms zijn tientallen verschillende inbouwkasten te zien.

Het voordeel van een inbouwkast op maat is dat het eindresultaat er strak uitziet. U benut de volledige ruimte die tot uw beschikking is, tot op de allerlaatste millimeter. Dit is ook nog eens handig, want u creëert maximale opslagruimte voor uw broeken, truien, jassen en schoenen.

Helaas denken veel consumenten dat een inbouwkast duurder is dan een normale kast. Dit klopt echter niet. Wel is het zo dat inbouwkasten qua kosten ver uiteen lopen. Wilt u een superluxe inbouwkast met schitterende LED-verlichting, deuren die automatisch open gaan en met een ingebouwde televisie, dan is de prijs natuurlijk wel iets hoger dan wanneer een eenvoudige en simpele inbouwkast volstaat.

Bekijk hieronder mooie voorbeelden van inbouwkasten op maat. Ook zo’n schitterende kast voor in uw slaapkamer? Kom dan naar één van de showrooms van Paul Roescher in Rijssen of Apeldoorn!

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Het grote voordeel van Roescher is dat alles onder één dak zit."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit