figure

Industriële badkamer

De nieuwe industriële revolutie is bezig. We hebben het niet over de komst van stoommachines (die zijn er al een paar honderd jaar), maar over de introductie van industrieel design in uw huis.

Industrieel design is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende stijlen. Er wordt gebruik gemaakt van oude, onbewerkte materialen. Populaire materialen zijn staal, leer, hout, beton en RVS. Door deze materialen te combineren krijgt jouw interieur een ruige, sobere en cleane uitstraling.

Veel mensen kiezen ervoor om de badkamer als eerste ruimte in huis ‘industrieel’ te maken. Het is een relatief kleine ruimte, waardoor enkele aanpassingen voldoende zijn voor een mooi eindresultaat. Daarnaast is het een afgesloten ruimte waar weinig gasten komen, dus de stijl van de badkamer hoeft niet overeen te komen met de rest van uw interieur.

Hieronder mooie voorbeelden van industriële badkamers. Meer badkamers met eigen ogen bewonderen? Kom naar één van de showrooms van Paul Roescher in Apeldoorn en Rijssen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs met het afsprakenformulier.

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit