Industriële badkamer: Stoer en robuust

De nieuwe industriële revolutie is bezig. We hebben het niet over de komst van stoommachines (die zijn er al een paar honderd jaar), maar over de introductie van industrieel design in uw huis. Een industriële badkamer welteverstaan. 

Industrieel design is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende stijlen. Er wordt gebruik gemaakt van oude, onbewerkte materialen. Populaire materialen zijn staal, leer, hout, beton en RVS. Door deze materialen te combineren krijgt uw interieur een ruige, sobere en cleane uitstraling. Een industriele badkamer is strak en stoer

Veel mensen kiezen ervoor om de badkamer als eerste ruimte in huis ‘industrieel’ te maken. Het is een relatief kleine ruimte, waardoor enkele aanpassingen voldoende zijn voor een mooi eindresultaat. Daarnaast is het een afgesloten ruimte waar weinig gasten komen, dus de stijl van de badkamer hoeft niet overeen te komen met de rest van uw interieur.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij het ontwerpen van industriële badkamers. Sommigen kiezen ervoor om alleen industriële elementen in hun badkamer toe te voegen. Een industriële look creëert u al door bepaalde badkamermeubels van RVS, staal en beton toe te voegen. Zo blijft een moderne look behouden, maar krijgt u geen overheersende industriële look.

Als u hart sneller begint te kloppen van een industriële huisstijl is er ook veel mogelijk. Typische kleuren voor een industriële badkamer zijn grijs, zwart en bruintinten. Door badkamermeubels toe te voegen als een koperen kraan of een douche cabine met een RVS frame krijgt de badkamer een stoere look. Voor de finishing touch voegt u nog wat typische industriële accessoires toe en u heeft een droombadkamer met een stoer en industrieel karakter.

Maak een afspraak

Inspiratie voor industriële badkamers

Hieronder mooie voorbeelden van industriële badkamers. Meer badkamers met eigen ogen bewonderen? Kom naar één van de showrooms van Paul Roescher in Apeldoorn en Rijssen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en zij helpen u graag met het vinden van uw perfecte badkamer. 

Industriële badkamer

Industriële wasbak met accessoires

Industriële badkamer met open douche en bad

Inspiratie voor een industriële badkamer

Industriële lamp van Paul Roescher

Industriële kraan van Paul Roescher

Industriële accessoires: handdoekenrek

Inspiratie industriële badkamer

Industriële wasbak

Industriële accessoires

Inspiratie Industriële badkamer: wasbak

Een industriële badkamer kopen?

Een industriële badkamer kopen doet u niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is iets waar u goed over na wilt denken voordat u een keuse maakt. Dit snappen wij als geen ander. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in één van onze showrooms van 17.500 m2. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u genoeg inspiratie opdoen in onze megastores. 

Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Bij Paul Roescher blijven ze op elk moment aandacht geven. Dus ook na het tekenen van het contract, na de betaling."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit