Inloopkasten

Inloopkasten

 

Actuele aanbiedingen >

Een ruime inloopkast, het is toch de ultieme interieurdroom voor velen. Alle ruimte om uw kleding en schoenen georganiseerd op te bergen, en extra veel bewegingsvrijheid in de slaapkamer: u heeft immers daar in principe geen kast meer nodig. Naast de ruimte om zo’n kast te realiseren heeft u ook de juiste kastinrichting nodig. Paul Roescher is de expert op het gebied van inloopkasten. Bij ons vindt u inloopkasten en kastinrichting van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Maak een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in onze Megastore in Rijssen of Apeldoorn om inspiratie op te doen.

Wat is een inloopkast?

Inloopkasten vormen, wanneer u de ruimte ervoor heeft, de ideale opbergoplossing. Zoals de naam al doet vermoeden is de definitie van een inloopkast dat u er in kan lopen, en tussen de schappen en opbergroedes kan staan. Vandaar dat het ook de droom is van veel mensen: het biedt u veel ruimte om uw spullen op te bergen. Een inbouwkast wordt volledig afgesloten met bijvoorbeeld schuifdeuren. In de kamer of het kamertje dat dienst gaat doen als inloopkast plaatst u uw kastinterieur. En voor die kastinrichting, van de hoogste kwaliteit en op maat gemaakt, bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres.

 

Inloopkast op maat

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. En dat is veel, als het aan Paul Roescher ligt. Wij maken uw kastinrichting precies op maat, zodat u uiteindelijke inloopkast aan al uw wensen en eisen voldoet. Plaats bijvoorbeeld een plankensysteem tegen de muren in de kamer die u heeft aangewezen als inloopkast, en sluit deze af met een solide schuifdeur. Of maak juist vooral gebruik van kledingroedes, zodat u kleding die snel kreukt aan hangers kunt uithangen. Verder kunt u wanneer u uw inloopkast als kledingkast gebruikt bijvoorbeeld denken aan:

  • een schoenenrek
  • draadmanden voor bijvoorbeeld sokken
  • broekhangers
  • ruime lades

Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden die Paul Roescher u te bieden heeft. Samen met een van onze kastenexperts bekijkt u waar u precies behoefte aan heeft en wat het beste bij uw interieur past. Waar bevindt de kast zich? Gebruikt u uw inloopkast als slaapkamerkast? Vindt u een inloopkast met schuifdeur het mooist, of wenst u openslaande deuren? Of is het er een waar u uw huishoudelijke artikelen in opbergt? De materiaalkeuze is daarbij natuurlijk ook van belang. Daarvoor geldt hetzelfde principe: wij adviseren, u bepaalt.

Styling

Uw inloopkast maken, dat hoeft u zelf natuurlijk niet te doen. Wij bouwen uw inloopkast precies naar wens en weten wat er nodig is voor een prettige opbergervaring, elke dag weer. Ook betreft de styling van uw inloopkast adviseren onze kastenexperts u graag. Wat dacht u bijvoorbeeld van het plaatsen van een bankje in uw inloopkast, en waar is het handig om spiegels te plaatsen? Wij helpen u graag.

Interesse in een inloopkast?

Heeft u de ruimte voor een inloopkast, en wil u deze graag precies op maat laten realiseren? Kom dan eens langs om u te laten adviseren door een van de kastenexperts van Paul Roescher. Wij helpen u graag met de inloopkast van uw dromen, die voldoet aan al uw wensen en eisen. U maakt heel eenvoudig online een afspraak, wij zorgen ervoor dat de adviseur op de gekozen dag en het gewenste tijdstip voor u klaar staat om u precies te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

 

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij willen dan ook onze verkoper bedanken voor het mooie ontwerp!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit