figure
Inloopkasten

Inloopkasten

Van alle kasten is voor veel mensen de inloopkast toch wel de meest ultieme woondroom. Zoals de naam al aangeeft; een inloopkast is opbergruimte waarbij u de kast kunt inlopen en tussen de schappen kunt staan. Dat is pas makkelijk en overzichtelijk!

Hoe maak ik een inloopkast?

Een inloopkast is een ruimte die volledig wordt afgesloten met schuifdeuren. In de ruimte plaatst u het kastinterieur, dat volledig op maat is te bestellen. Hebt u een klein kamertje over? Dan maakt u rondom een plankensysteem (of één van de vele andere indelingsmogelijkheden) en sluit dit af met een solide schuifdeur. Nog nooit was uw kleding zo georganiseerd!

Optimale bergruimte in uw maatwerk inloopkast

Bij Paul Roescher vindt u inloopkasten van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs. De meubelen worden uitsluitend geproduceerd door kwaliteitsmerken uit Nederland, Duitsland en Zwitserland. Onze kastenexpert helpt u graag eens met advies over de optimale opbergruimte voor uw woning. Maak een vrijblijvende afspraak met hem en laat u verrassen over de praktische mogelijkheden!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit