figure
Onze kastenshowroom

Kasten

Bent u op zoek naar een kast van hoogwaardige kwaliteit?

Tijdelijke actie ter heropening van onze kastenafdeling in filiaal Apeldoorn

 

Download PDF (22MB) >

 

Een kast koopt u om er lang gebruik van te kunnen maken. Het is daarom goed om kritisch te kijken naar de kast die u aanschaft. Allereerst moet deze genoeg bergruimte bieden én hij moet passen in uw interieur. Dit geldt zowel voor de afmetingen als het design. Onze collectie bestaat uit de meest uiteenlopende kasten in alle soorten en maten. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Een ander voordeel is dat onze specialisten voor u klaarstaan met passend advies. Tevens is het mogelijk uw kast op maat te laten maken.

Welke kast heeft u nodig?

Denk dus vooraf goed na over het soort kast dat u wilt plaatsen. Een eerste belangrijke factor is de plaats die u voor de kast in gedachten hebt. Op basis hiervan weet u of u moet kijken bij de slaapkamerkasten, bijkeukenkasten of misschien de inbouwkasten. Daarnaast is het goed om alvast te bedenken welke soort deur voor u het meest praktisch is. Bij Paul Roescher heeft u bijvoorbeeld keuze uit schuifdeurkasten of draaideurkasten. Ook uw bijpassende kantoormeubels vindt u trouwens gewoon in ons assortiment. Zo vindt u vanzelf de kast die past bij uw gebruikersdoeleinden en uw interieur.

Uw kast op maat gemaakt

U bent niet de eerste klant met een huis of kantoor waarin geen geschikte plaats is voor een kast in standaard maten. Dit weten wij als geen ander. Juist daarom bieden wij niet alleen reguliere kasten, wij leveren ook kasten op maat. Denk hierbij aan inbouwkasten op maat of een kastenwand op maat. Ziet u al helemaal voor zich waar u straks uw outfits en bijpassende schoenen gaat neerzetten? Wij denken graag mee door uw inbouwkast te ontwerpen op basis van uw wensen. Ook over de kastindeling van uw inbouwkast denken wij graag mee. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van de meest uiteenlopende kasten, weten wij precies waaraan een goede kwalitatieve kast aan moet voldoen. Daarbij volgen wij de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op de voet. U mag ervanuit gaan dat wij deze kennis inzetten om tot het beste ontwerp te komen.

Uw kast uit onze kastenshowroom

Natuurlijk zit u niet te wachten op een bouwpakket waarvan er altijd net het belangrijkste schroefje mist. Onze kleuren zijn geel met blauw, maar Paul Roescher is veel meer dan een doe-het-zelf-zaak. Onze kastenshowroom is enkel voorzien van complete kasten van de beste kwaliteit. Deze maken wij desgewenst voor u op maat. Daarbij zetten wij onze kennis en ervaring in om u te voorzien van het beste advies. U mag ervan uitgaan dat wij werken volgens de laatste trends en ontwikkelingen op kastgebied. Vanzelfsprekend mag u uw slaapkamerkast, bijkeukenkast of inbouwkast zelf komen afhalen in ons magazijn in Rijssen of onze megastore in Apeldoorn. Bent u hiervoor niet in de gelegenheid? Geen probleem! Paul Roescher heeft een eigen bezorgservice. Wij stemmen de bezorgtijd altijd met u af. U kunt er daarbij vanuit gaan dat uw kast met de grootste zorg behandelen. Het enige wat u dus hoeft mee te nemen wanneer u onze kastenshowroom bezoekt, is uw eigen smaak en voorkeur.

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u voorafgaand aan uw aankoop liever persoonlijk advies? Dat kunnen wij ons voorstellen. Vanzelfsprekend kunt u online vast een kijkje nemen in ons aanbod van kasten. Bekijk ook zeker even onze acties, wellicht ziet precies uw perfecte kast hier tussen! Daarbij zijn onze specialisten tijdens kantooruren bereikbaar, bijvoorbeeld telefonisch of per mail. Zij voorzien u graag van aanvullend advies en antwoord op uw vragen.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit