figure

Stalen deuren

Heeft u een modern interieur voor ogen? Of heeft u juist een industrieel interieur in gedachten voor uw in te richten ruimte? In beide gevallen maakt u met het plaatsen van stalen deuren met glas een goede keuze. Deze luxe deuren geven elk interieur karakter. Naast hun authentieke, sfeervolle uitstraling hebben stalen binnendeuren nog een belangrijk voordeel: het glas laat veel licht door, waardoor stalen deuren een ongekend gevoel van ruimtelijkheid geven. Wanneer u onze showroom binnenloopt, begrijpt u direct wat wij bedoelen. De stoere basisvormen doen robuust aan, terwijl de ruimtelijkheid van het glas zorgt voor een modern tintje.

Stalen deuren voor uw interieur?

Het gebruik van stalen deuren roept soms vragen op. In welk interieur komen deze deuren bijvoorbeeld het beste uit de verf? Onze interieurspecialisten kunnen u hierover van het beste advies voorzien. Stalen binnendeuren passen verrassend genoeg perfect in vrijwel ieder interieur. Het geheim? Stalen deuren hebben zo’n strak en tijdloos design dat ze net zo goed tot hun recht komen in een landelijk interieur als in een modern interieur. Stalen glazen deuren staan geweldig als en suite deur tussen de woonkamer en een industriële keuken, maar ook in uw badkamer of slaapkamer zien stalen deuren er verrassend goed uit. De ervaring leert dat u na de plaatsing niet gauw raakt uitgekeken op deze tijdloze deuren.

Maatwerk stalen deuren voor iedere ruimte

Wanneer u toch twijfelt en graag wilt weten of de keuze voor stalen deuren voor u de goede is voor uw industriële interieur of moderne interieur? Dan raden wij aan om ze eens te komen bekijken in onze showroom. Hier hebben wij voorbeelden van de verschillende toepassingsmogelijkheden van de luxe deuren. Ziet u stalen deuren in uw interieur juist al helemaal zitten? Ook dan helpt Paul Roescher u graag om uw droom te realiseren! Bij Paul Roescher laat u topkwaliteit stalen deuren op maat maken (tot 320 cm breed en 270 cm hoog) voor een tijdelijke actieprijs van 2.995 euro, inclusief softclosing en 25 jaar garantie op loopwerk. Maak een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies. Onze specialisten helpen u graag!

Stalen deuren, eenvoudig afgeleverd

Zoals gezegd kunt u voor de beste keuze een kijkje komen nemen in onze megastore in Apeldoorn. Wanneer u eenmaal voor stijlvolle stalen deuren heeft gekozen, gooi u deze zware deuren met glas niet zomaar even in de kofferbak. Daarom beschikken wij over een eigen bezorgservice. Wij stemmen met u af wanneer we uw op maat gemaakte luxe deuren bezorgen. U kunt er daarbij vanuit gaan dat uw deuren met de grootste zorg behandelen. Het enige wat u dus hoeft mee te nemen wanneer u onze kastenshowroom bezoekt, is uw eigen voorkeur. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe stalen deuren in goede staat bij u worden bezorgd en hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inrichting van uw moderne of industriële interieur.


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

84% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit