Grand Steel deuren

Stalen deuren

De levensechte, stoere looks van stalen deuren met glas, gegoten in een aluminium jasje. Dat zijn Grand Steel deuren. Maak kennis met deze moderne deuren bij Paul Roescher.


Opstelling A7: €3.775

  • De trend van dit moment!
  • Fluisterstil loopwerk
  • Helder glas

Plan Afspraak >


Opstelling A8: €5.960

  • Getint glas
  • Stalen draaideuren
  • Magneetsluiting

Plan Afspraak >


Bekijk onze speciale aanbieding voor maatwerk Grand metal schuifdeuren! Meer info

Heeft u een modern interieur voor ogen? Of heeft u juist een industrieel interieur in gedachten voor uw in te richten ruimte? In beide gevallen maakt u met het plaatsen van aluminium Grand Steel deuren een goede keuze. Deze luxe deuren geven elk interieur karakter. Naast hun authentieke, sfeervolle uitstraling hebben deze binnendeuren nog een belangrijk voordeel: het glas laat veel licht door, waardoor ze een ongekend gevoel van ruimtelijkheid geven. Wanneer u onze showroom binnenloopt, begrijpt u direct wat wij bedoelen. De stoere basisvormen doen robuust aan, terwijl de ruimtelijkheid van het glas zorgt voor een modern tintje.

Stalen deuren voor uw interieur?

Het gebruik van stalen deuren roept soms vragen op. In welk interieur komen deze deuren bijvoorbeeld het beste uit de verf? Onze interieurspecialisten kunnen u hierover van het beste advies voorzien. Stalen binnendeuren passen verrassend genoeg perfect in vrijwel ieder interieur. Het geheim? Stalen deuren hebben zo’n strak en tijdloos design dat ze net zo goed tot hun recht komen in een landelijk interieur als in een modern interieur. Stalen glazen deuren staan geweldig als en suite deur tussen de woonkamer en een industriële keuken, maar ook in uw badkamer of slaapkamer zien stalen deuren er verrassend goed uit. De aluminium Grand Steel deuren van Paul Roescher bieden deze stoere uitstraling van echte stalen deuren en combineren dit met de voordelen van aluminium.

Maatwerk Grand Steel deuren voor iedere ruimte

De ervaring leert dat u na de plaatsing niet gauw raakt uitgekeken op deze tijdloze Grand Steel deuren. Overweegt u maatwerk stalen deuren, maar twijfelt u nog of de keuze voor deze deuren de juiste is voor uw industriële interieur of moderne interieur? Dan raden wij aan om onze Grand Steel deuren eens te komen bekijken in onze showroom. Hier hebben wij voorbeelden van de verschillende toepassingsmogelijkheden van deze luxe deuren. Ziet u deze look-a-like stalen deuren in uw interieur juist al helemaal zitten? Ook dan helpt Paul Roescher u graag om uw droom te realiseren! Bij Paul Roescher laat u topkwaliteit Grand Steel deuren op maat maken (tot 320 cm breed en 270 cm hoog) voor een tijdelijke actieprijs van 2.995 euro, inclusief softclosing en 25 jaar garantie op loopwerk. Maak een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies. Onze specialisten helpen u graag!

Uw eigen Grand Steel deuren eenvoudig afgeleverd

Zoals gezegd kunt u voor de beste keuze een kijkje komen nemen in onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen. Wanneer u eenmaal voor stijlvolle Grand Steel deuren heeft gekozen, neemt u deze zware deuren met glas niet zomaar even mee in uw kofferbak. Daarom beschikken wij over een eigen bezorgservice. Wij stemmen met u af wanneer we uw op maat gemaakte luxe deuren bezorgen. U kunt er daarbij van uitgaan dat wij uw deuren met de grootste zorg behandelen. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe deuren in perfecte staat bij u worden bezorgd en hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inrichting van uw moderne of industriële interieur.


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit