Kastindeling inbouwkast

Een inbouwkast wordt vaak door meerdere personen gebruikt. Kies een goede indeling en voorkom een dagelijkse strijd over kledinghangers.

Iedere inbouwkast is anders. Logisch, want iedere gebruiker heeft andere wensen. Iemand die voor zijn werk veel pakken draagt, heeft een uitgebreid hangdeelte nodig. Een enorme schoenenverzameling? Dan zijn planken of lades broodnodig.

Bepaal hoe groot de inbouwkast wordt. De meeste inbouwkasten zijn drie meter breed. In dat geval krijgt een inbouwkast drie deuren en dus drie compartimenten. Het linkse gedeelte is voor partner nr. 1 (hanggedeelte voor kleding, planken voor t-shirts en broeken), het rechtste gedeelte is voor partner nr. 2 (ook hanggedeelte en planken). Het middelste gedeelte is gezamenlijk gebied, waar plek is voor schoenen, accessoires, sokken, stropdassen, etc.

Bent u bang dat uw inbouwkast niet groot genoeg is voor twee personen? Plaats dan een kast op zolder, waar in de zomer de winterkleding wordt neergelegd. Iedere lente en herfst wisselt de collectie. Of maak een kast in de bijkeuken voor alle schoenen.

Bij Paul Roescher kunt u verschillende inbouwkasten bewonderen. Kom naar één van onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen en bekijk alle inbouwkasten die er zijn.

Voorbeeld van een kastindeling.

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit