Keramisch parket | WorldTegelExpo

Keramisch parket, de mooiste houtlook tegels

Keramisch Parket Webshop >

Is het hout? Is het PVC? Nee, het is een tegel! Keramisch parket biedt de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van een tegel. Steeds meer mensen kiezen voor een houtlook tegelvloer met de de voordelen (gebruiksgemak!) van een tegelvloer. 

Voordelen van keramisch parket

Een houtlook tegelvloer (oftewel keramisch parket) heeft een aantal grote voordelen. Keramisch parket is wat betreft kleur en structuur nauwelijk van echt hout te onderscheiden. Bovendien is het parket kras- en stootbestendig, makkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Keramisch parket hoeft u dus niet jaarlijks te schuren en te oliën, zoals dat bij een houten vloer wel het geval is. Tevens is keramisch parket een perfecte geleider voor vloerverwarming en houdt de warmte drie keer langer vast dan een normale houten vloer. Keramische tegels zijn niet voor niets de nieuwste trend!

Keramisch parket in vele kleuren en formaten

Keramisch parket is in elke stijl verkrijgbaar. Of u nu kiest voor een landelijke look of moderne stijl, met de verschillende kleuren en formaten is er voor iedere stijl een passend keramisch parket. Bij Paul Roescher vindt u werkelijk iedere beschikbare maat houtlook tegel, variërend van een kleine tegel van 15x60 cm tot aan XXL-houtlook tegels van maar liefst 33x300 cm!

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een betonlook waarmee u een industriele sfeer kunt creëren.
Zoals u begrijpt kunt u wat betreft maten, kleuren en stijlen eindeloos combineren.

Extra grote afdeling voor extra groot keramisch parket

Op de afdeling Giga&XXL tegels in de nieuwe WorldTegelExpo vindt u de grootste keramisch parket tegels die er zijn! Om u deze tegels te kunnen laten zien is de grootste tegelshowroom ter wereld gebouwd. Bent u dus op zoek naar een tegelvloer met een stoere houtlook? Dan is er geen betere plek om dit uit te zoeken dan bij Paul Roescher! Want ook de prijzen zijn lager dan waar ook!

 

 

Wat is nu een XXL-houtlook tegel? Enkele voorbeelden van grootformaat houtlook tegels zijn: 15 x 80 cm, 20 x 120 cm, 30 x 120 cm, 26½ x 180 cm, 33 x 300 cm 

Laat u inspireren door keramisch parket bij Paul Roescher!

Paul Roescher levert diverse mogelijkheden voor keramisch parket. Door een ruim assortiment van meer dan 150 tegelmerken zijn de opties wat betreft structuur, kleur en formaat eindeloos. Kom het zelf ervaren in onze showroom en wordt op slag verliefd op uw eigen droomvloer. Voor vrijblijvend advies kunt u een afspraak maken met één van onze tegelexperts. 

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor de keuze van het bedrijf zijn we na onderzoek naar alle tevredenheid bij Paul Roescher geslaagd.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit