Zo kiest u de ideale keramische tegels

U bent overtuigd geraakt van keramiek voor op de vloer of als wandtegel. Maar waar moet u nou op letten bij het kiezen van de ideale keramische tegels? 

De ideale keramische tegels: de soorten en maten

Er zijn vele soorten keramische vloertegels. Gaat u voor een moderne of een landelijkse stijl. De verschillende kleuren, formaten en motieven van de keramische tegels zorgen ervoor dat er voor iedere stijl wel keuzemogelijkheden zijn. Kiest voor een natuurlijke uitstraling dan is een natuursteenlook tegel een uitstekende keuze. De uitstraling van natuursteen is bij keramische natuursteenlook tegels heel goed nagebootst. Zo is bijvoorbeeld het reliëf in de tegel verwerkt. 

Een ander voorbeeld van een keramische tegel is keramisch parket. Maar dat is toch van hout of van PVC, horen wij u zeggen? Met keramisch parket creëert u de uitstraling van een houten vloer en krijgt u de voordelen van een tegel, zoals het onderhoudsgemak.  

Qua soorten kunt u dus alle kanten op met keramische tegels. Ook voor wat betreft formaten, zijn de mogelijkheden eindeloos bij Paul Roescher. Kom inspiratie opdoen in de grootste tegelshowroom ter wereld: de World Tegel Expo in Rijssen. De keus in kleuren, soorten en maten is groter dan waar ook, maar ook zijn er tegels te vinden die nergens anders worden tentoongesteld. De nieuwe Expo biedt plaats voor tegels tot maar liefst 320 x 160 cm groot! 

In iedere ruimte een keramische tegel

De keramische tegel heeft de prettige eigenschap dat hij zeer duurzaam is in gebruik. Tel daarbij het aspect onderhoudsarm op en u heeft de ideale tegel gevonden voor welke ruimte u maar wilt! Een keramische tegel past in iedere ruimte: in de keuken, uw woonkamer, de badkamer. Ook in kleinere kamertjes als het toilet past een keramische tegel perfect. Bovendien is een keramische tegel bijzonder stijlvol. 

Keramische tegels in uw keuken

 

Keramische tegel in uw woonkamer

 

Keramische tegels in uw badkamer

 

Meer voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en u kunt ze eigenlijk in iedere ruimte van uw huis laten leggen. Dit zijn natuurlijk niet de enige aspecten waarom u moet kiezen voor keramische tegels. 

Onderhoud van keramische tegels

Keramische tegels zijn zeer onderhoudsarm. Dit komt doordat ze vaak zuurbestendig zijn en minder vocht opnemen dan bijvoorbeeld een houten vloer. Daarnaast is de tegel niet gevoelig voor krasjes. Ook maak je een vlek op de tegel gemakkelijk schoon! 

Keramische tegels ♥ vloerverwarming 

Keramische tegels zijn ideaal voor als u in een ruimte graag vloerverwarming wilt laten aanleggen. Dit komt doordat een keramische tegel de warmte goed kan geleiden en houdt de warmte dus niet vast op één en hetzelfde punt. Deze geleidingseigenschap geldt ook voor vloerverkoeling door middel van koelvloeistof. Keramische tegels zorgen in de winter dus voor een warm huis (en warme voeten) en in de zomer voor een koel huis!

Buiten tegels

De keramische tegels van Paul Roescher zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken waardoor ze bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Hierdoor kan een keramische tegel ook prima in uw tuin gelegd worden. Dit is perfect voor als u bijvoorbeeld de keramische tegel van uw woonkamer wilt doortrekken tot in uw tuin!

Keramische tegels voor buiten

 

Paul Roescher; specialist keramische tegels

Voor een deskundig advies over keramische tegels bent u van harte welkom bij Paul Roescher. Onze tegelexperts kunnen u alles vertellen over ons ruime aanbod aan tegels en helpen u bij het bepalen van de gewenste uitstraling van de ruimte waar u tegels wilt laten leggen. 

Bent u in onze Megastore in Rijssen? Daar is de afdeling Wand&Vloertegels een onderdeel van de WorldTegelExpo - de grootste showroom ter wereld op het gebied van tegels! In totaal telt de Expo vier etages:

Kom inspiratie opdoen in een van onze showrooms. U krijg bij Paul Roescher kwaliteit tegels voor een zeer aantrekkelijke prijs, die binnen ieders budget past. 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij willen dan ook onze verkoper bedanken voor het mooie ontwerp!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit