Nieuwe keuken kopen

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Bij ons vind u de meest uiteenlopende keukens. Een keuken kopen doet u bij Paul Roescher! We beschikken over een prachtige showroom in zowel Rijssen als Apeldoorn.

Aanschaf van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken kopen is niet zomaar iets. Wanneer u een nieuwe keuken wilt gaan kopen is het belangrijk dat u een keuken koopt die volledig naar uw zin is. Bij ons kunt u kiezen voor verschillende keukenstijlen. Bij Paul Roescher vind u keukens in ieder prijssegment, zo kunt u een nieuwe keuken kopen die perfect aansluit op uw behoeftes en budget.

  • Landelijke keukens. Een keuken gemaakt van authentieke materialen. De keukens hebben een gezellige uitstraling en zijn toepasbaar in iedere woning. Wilt u een landelijke keuken kopen? dan kan dat bij Paul Roescher.
  • Moderne keukens. Wanneer u een moderne keuken wilt kopen kiest u voor een strak design. De keukens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en zijn greeploos. 
  • Klassieke keukens. Gezelligheid staat centraal in een klassieke keuken. Als u een klassieke keuken wilt kopen kunt u een persoonlijk tintje toevoegen!
  • Franse keukens. Een Franse keuken staat bekend om zijn sierlijke randen. De keukens zijn te vergelijken met de boeren keukens zoals wij die kennen in Nederland. Wilt u een Franse keuken kopen? Dan denken onze adviseurs graag met u mee.
  • Duurzame keukens. Wilt u een duurzame keuken kopen? Kies dan voor een duurzame keuken van Paul Roescher. Zijn gemaakt van eenjarige gewassen waardoor ze een kleine 'footprint' hebben. Al met al een C02 neutrale aankoop.
  • Oldwood / Oakline keukens. Wilt u een echte houten keuken kopen? Dan zijn de Oldwood / Oakline keukens een juiste keuze. Het is een vrij unieke keuken die geweldig tot zijn recht komt in menige inrichting.
  • Trendline keukens. Eenvoud en kwaliteit tegen scherpe prijs. Bij Paul Roescher kunt u de Trendline keukens kopen in allerlei soorten en maten. Volledig naar wens en geschikt voor een klein budget.

Online Keukenshowroom >

nieuw keuken kopen paul roescher trendline

Keuken kopen tips

Bij het kopen van een keuken zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Kies voor de juiste stijl. Het is belangrijk dat de stijl die u wilt past bij uw woning. Ook de vorm van uw keuken is bepalend. Verander daarnaast ook niet te veel aan het keukenontwerp. Dit zorgt alleen maar voor extra kosten. Door vooraf een budget vast te stellen voor het kopen van een keuken voorkomt u onnodige uitgaven. Ook is het verstandig om vooraf vast onderzoek te doen naar stijlen en materialen. Zo kunt u in de showroom een stuk betere en doordachte keuze maken bij het kopen van een keuken.

Wilt u ook een keuken kopen bij Paul Roescher? Dan nodigen wij u uit in onze keukenshowroom. Dit kan in Rijssen en in Apeldoorn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak een afspraak > 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit