figure

Keuken kopen

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Bij ons vindt u de meest uiteenlopende keukens. Een keuken kopen doet u bij Paul Roescher!

Nieuwe keuken kopen

Wanneer u een nieuwe keuken wilt gaan kopen is het belangrijk dat u een keuken koopt die volledig naar uw zin is. Bij ons kunt u kiezen voor verschillende keukenstijlen.

  • Landelijke keukens. Een keuken gemaakt van authentieke materialen. De keukens hebben een gezellige uitstraling en zijn toepasbaar in iedere woning.
  • Moderne keukens. Wanneer u een moderne keuken wilt kopen kiest u voor een strak design. De keukens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en zijn greeploos.
  • Klassieke keukens. Gezelligheid staat centraal in een klassieke keuken. Als u een klassieke keuken wilt kopen kunt u een persoonlijk tintje toevoegen!
  • Franse keukens. Een Franse keuken staat bekend om zijn sierlijke randen. De keukens zijn te vergelijken met de boeren keukens zoals wij die kennen in Nederland.
  • ECO milieu keukens. Wilt u een milieu vriendelijke keuken kopen? Kies dan voor een ECO milieu keuken van Paul Roescher.
  • Oldwood / Oakline keukens. Wilt u een echte houten keuken kopen? Dan zijn de Oldwood / Oakline keukens een juiste keuze.
  • Lord Wellington keukens. Eenvoud. Dat is wat de Lord Wellington keukens van Paul Roescher kenmerken.
  • La Maison keukens. Deze Franse keukens hebben een tijdloze sfeer. De details zijn bij deze keukens erg belangrijk.

Keuken kopen tips

Bij het kopen van een keuken zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Kies voor de juiste stijl. Het is belangrijk dat de stijl die u wilt past bij uw woning. Ook de vorm van uw keuken is bepalend. Verander daarnaast ook niet te veel aan het keukenontwerp. Dit zorgt alleen maar voor extra kosten. Door vooraf een budget vast te stellen voor het kopen van een keuken voorkomt u onnodige uitgaven.

Wilt u ook een keuken kopen bij Paul Roescher? Dan nodigen wij u uit in onze keukenshowroom. Dit kan in Rijssen en in Apeldoorn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit