Keukenopstellingen

Ieder huis is anders qua inrichting en kleurgebruik. Maar ook de beschikbare ruimte voor uw keuzen kan sterk verschillen. Toch is er een aantal standaard keukenopstellingen waar u uit kunt kiezen als basis voor uw persoonlijke opstelling.

Bezoek onze showroom Online Keukenshowroom

Verschillende keukenopstellingen

Een keukenopstelling is de indeling van uw keuken. Deze keukenopstellingen zijn onder te verdelen in:

  • U-opstelling
  • L-opstelling
  • Rechte opstelling

De namen van de keukenopstellingen spreken voor zich. Bij een U-opstelling heeft u aan drie kanten een keuken. Wanneer u een echte hobby kok bent is de U-opstellig de ideale keukenopstelling voor u. In de praktijk zijn de L-opstelling en rechte opstelling een veelgekozen optie. Alle drie de opstellingen zijn uit te breiden met een kookeiland of bar.

Op een aantal dingen moet worden gelet bij het kiezen van de indeling. Het belangrijkste is de werkruimte op het werkblad - en dan met name de verdeling van deze werkruimte. De meest gebruikte werkruimte is die tussen de kookplaat en de spoelbak. Daarom zou eigenlijk deze werkbladruimte het grootst moeten zijn. Verder is het prettig als naast de spoelbak en naast de kookplaat aan beide zijden werkruimte is. Een goede verdeling van deze elementen is dus cruciaal. Bij het ontwerpen adviseren onze keukenexperts u uitgebreid hierin.

5.000 m² showroom

Wilt u meer informatie over de verschillende keukenopstellingen? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw huis? Bezoek dan onze megastore in Apeldoorn of Rijssen en laat u inspireren door meer dan 5.000 m² showroom. Voor uitgebreid advies kunt ook direct een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs.

Maak een afspraak >  

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht