Tips voor keukenrenovatie

Steeds meer mensen onderzoeken de optie om hun bestaande keuken te renoveren. Stel: u bent uitgekeken op uw huidige keuken, maar een compleet nieuwe keuken is geen optie voor uw. Keukenrenovatie is voor u de uitkomst. Uw huidige kastdeuren kunt u vervangen en voorzien van nieuwe handgrepen, maar ook uw aanrechtblad en de apparatuur kunt u laten vervangen. Met keukenrenovatie kunt u uw keuken voor weinig geld weer helemaal opknappen.

Welke onderdelen kan ik laten renoveren?

Voor het opleuken van uw keuken zijn er vele mogelijkheden. Op basis van u huidige keuken kunt u verschillende verbeteringen doorvoeren. U kunt aan het volgende denken:

  • Een nieuw aanrechtblad
  • Nieuwe fronten (dat zijn keukendeuren)
  • Nieuwe kranen en handgrepen
  • Nieuwe apparatuur

Paul Roescher heeft zelfs ervaring met het vervangen van de complete kasten incl. deuren terwijl het werkblad blijft zitten en de bestaande apparatuur behouden blijft!

keuken renoveren

Tips voor het renoveren van uw keuken

Bij keukenrenovatie kunt u natuurlijk de apparatuur of het aanrechtblad vervangen. Om uw keuken helemaal een nieuwe look te geven kunt u ook de achterwand van uw keuken voorzien van een nieuw behang, verflaag of wandtegels. Ook kunt u de lampen vervangen of een nieuwe tegelvloer in uw keuken leggen.

Keukenrenovatie of een nieuwe keuken?

Twijfelt tussen renoveren of vervanging? Maak gerust een afspraak en vraag onze keukenadviseurs om advies. We krijgen deze vraag vaker en voorzien u graag in eerlijk advies. Aan de hand van uw budget kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren van uw keuken of wellicht vervanging. In sommige gevallen blijkt vervanging toch beter dan renoveren.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit