figure
Paul Roescher keukens

Keukens

Binnenkort online: al onze keukens, inclusief showroomkeukens die voor een wel héél interessante prijs van eigenaar mogen wisselen. Een klein voorproefje van enkele showroomkeukens van filiaal Apeldoorn:

Maak kennis met uw nieuwe keuken bij Paul Roescher! In onze Megastore hoeft u niet ver te zoeken naar inspiratie – u vindt het overal om u heen! De vele voorbeeldkeukens en de gastvrije ontvangst maken het uitzoeken van uw keuken tot een feest! En de laagste prijs is een feit!

Bij Paul Roescher scoort u gegarandeerd een keuken die voldoet aan de keukentrends van nu. Laat u inspireren in één van onze ruim opgezette megastores in Rijssen of Apeldoorn. Hoogste kwaliteit keukens tegen de laagste prijs. Samen met één van onze adviseurs kunt u uw keuken ontwerpen precies volgens uw wensen. Paul Roescher is de keukenspecialist van Nederland met keukens in iedere prijsklasse!

Nieuwe keuken ontwerpen?

Bij Paul Roescher kunt u een keuken samenstellen die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Een adviseur vertaalt uw wensen naar een uniek keukenontwerp, voor u uitgewerkt tot in detail. Wij nemen alle tijd voor u en de advisering is van hoog niveau. Laat u tevens in onze showroom inspireren door de verschillende keukenstijlen en keukenopstellingen. Bij Paul Roescher vindt u gegarandeerd de goedkoopste keukens van Nederland.

Of toch keukenrenovatie?

Steeds meer mensen overwegen het renoveren van hun keuken. Met een nieuw aanrechtblad, nieuwe deuren, een andere kraan, nieuwe handgrepen of nieuwe apparatuur kunt u uw huidige keuken opknappen en nieuw leven inblazen. Twijfelt u tussen een nieuwe keuken of keukenrenovatie? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. 


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

werkbladen keukens

 Een keuken kopen? Koop uw complete keuken bij Paul Roescher, dan heeft u een reuze keuze in werkbladen!