figure
Welke keukenstijl kiest u?

Keukens

Welkom bij de afdeling keukens

Welkom bij de prachtige, eigentijdse en betaalbare keukencollectie van Paul Roescher. Met gepaste trots presenteren wij de mooiste keukens in drie prijsklasses, die wij "live" in onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen aan u showen. U kunt ze ook "virtueel" bekijken in onze Online Keukenshowroom.

Wat Paul Roescher uniek maakt is dat u direct de laagste (beste) prijs krijgt. U hoeft bij ons dus niet te onderhandelen en dat scheelt u en ons veel tijd en gedoe. U voelt zich bovendien niet bekocht doordat er bij tegenstribbelen ineens duizenden Euro's af kunnen.

 

Onze keukenmerken

Bij Paul Roescher slaagt iedereen, dus u ook. Afhankelijk van uw budget en ruimte kunt u bij ons kiezen uit verschillende keukenmerken. Alle stijlen en opstellingen zijn vertegenwoordigd:

Trendline: goedkope keukens v.a. €1.500 >

Topkwaliteit: middenklasse keukens tot €20.000 >

Suprematie: topklasse keukens vanaf €20.000 >

 

 

 

Showroomafspraak

Tijdens een persoonlijke afspraak in onze gastvrije en grote showrooms in Apeldoorn of Rijssen wordt u prettig en kundig door één van onze adviseurs geholpen. Hij of zij neemt alle tijd voor u en u hoeft niet te wachten. Wilt u liever zonder afspraak komen, dan is dat mogelijk. Houdt u dan rekening met een eventuele wachttijd. Het beste is echter om tijdig een afspraak aan te vragen.

Ontdek waarom zo veel gasten u voorgingen: bij Paul Roescher ontvangt u het winnende ontwerp voor de allerbeste prijs, zonder te hoeven onderhandelen. Wat een rust.

Afspraak aanvragen >


Online Keukenshowroom

In onze Online Keukenshowroom tonen wij u ons actuele aanbod aan keukens. Op deze manier kunt u uw afspraak perfect voorbereiden.

Online Keukenshowroom >


Webshop

In onze webshop tonen wij u diverse showroom- en actiekeukens en diverse onderhoudsartikelen.

Webshop keukens >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit