Keukens Deventer

Uw droomkeuken vindt u bij Paul Roescher! Bezoek onze vestiging in Rijssen of Apeldoorn en laat u inspireren door onze keukens! Vanuit Deventer bent u binnen een half uurtje bij onze showroom in Apeldoorn. Hier vindt u een groot aantal keukens uit verschillende keukenstijlen, zoals: landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens of trendline keukens

SupreMatie keukens Deventer

Wanneer u op zoek bent naar een topklasse keuken zijn onze SupreMatie keukens uitermate geschikt. Onze keukens zijn van topniveau, maar dit merkt u niet in de prijs! Omdat de SupreMatie keukens een keuken is die wij zelf hebben ontwikkeld, kunnen wij een lagere prijs vragen dan andere aanbieders van deze topklasse keukens! Ook voor u in Deventer hebben wij de perfecte keuken. Wacht niet langer en maak direct een afspraak of bezoek onze showroom!

Keukens voor iedereen

Paul Roescher is voor iedereen. Ook met wat minder budget kunt u bij Paul Roescher slagen voor een hele mooie keuken. U koopt al een complete keuken voor € 1.500,- uit ons Trendline assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iedere keuken is weer anders. Woont u in Deventer? Dan is een bezoek aan de keukenshowroom van Paul Roescher zeker de moeite waard.

Waarom Paul Roescher

Heeft u een mooie keuken gezien op internet en bent u er van overtuigd deze aan te schaffen? Dan raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom. Op die manier ziet u de keuken in werkelijkheid en krijgt u een nog beter gevoel bij de keuken.

Een belangrijk voordeel van de keukens van Paul Roescher is de prijs. U profiteert bij ons namelijk van een vaste lage prijs, in tegenstelling tot andere keukenaanbieders. Daarnaast is de service die wij aanbieden ook een pluspunt. Onze vakmensen kunnen u alles vertellen over onze keukens. Bovendien kunt u bij ons rustig uw keuken uitzoeken, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek! Ten slotte bieden wij keukens aan voor elk budget. Vindt een zéér betaalbare keuken binnen onze Trendline keukens of een TOPKWALITEIT keuken uit het hogere segment.

Bestel uw keuken in Deventer

Paul Roescher levert al zeker 45 jaar keukens. Een keuken in Deventer kopen? Bezoek onze showroom in Apeldoorn. Vanuit Deventer gaat u richting de N344. U volgt de N344 zo`n tien kilometer en slaat af naar de Deventerstraat. Vervolg deze straat, sla de eerste rechts af en daarna de eerste linksaf en u bent bij onze keukenshowroom in Apeldoorn waar u uw droomkeuken aanschaft!

Vragen over onze keukens, showrooms of de routebeschrijving? Neem contact op met onze medewerkers! Uw droomkeuken in Deventer vind u bij Paul Roescher!

 

Maak een afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit