Keukens Hengelo

Zoekt u een keuken voor uw huis in Hengelo of omgeving? Paul Roescher is Europa’s grootste keus als het gaat om keukens en badkamers. Kom snel naar onze showroom en ervaar het zelf! Een keuken kopen doet u niet dagelijks en daarom wilt u zich natuurlijk eerst goed oriënteren op de mogelijkheden. In onze keukenshowroom vindt u meer dan 20 verschillende keukenstijlen, waaronder klassieke keukens, landelijke keukens, moderne keukens en trendline keukens. Bekijk ook onze andere keukenstijlen.

Online Keukenshowroom

Waarom Paul Roescher?

Wat zijn de verschillen tussen Paul Roescher en andere keukenaanbieders in Hengelo? Het belangrijkste verschil is dat wij niet aan kortingen, afdingen of het weggeven van 'gratis' cadeaus doen. Bij ons krijgt u in één keer een vaste, lage prijs. Dit vinden wij prettig, maar ook klanten ervaren het als plezierig.

Een tweede voordeel is de service. In de showroom krijgt u deskundig advies. Heeft u een keuken gekozen? Onze eigen vakmensen zorgen dat uw keuken in elkaar wordt gezet. Heeft u achteraf een probleem met uw keuken? Wij hebben jaren onderdelen liggen, zodat we gemakkelijk een handgreep of scharnier kunnen vervangen.

Een derde voordeel is dat u bij ons alle keukens onder één dak aantreft. Met meer dan 500 opstellingen is Paul Roescher Europa's grootste keuken-, badkamer-, vloeren- en kastenspecialist. En dat op minder dan een half uur rijden vanuit Hengelo. Een budgetkeuken voor 1.500 euro of een luxe designkeuken voor 50.000 euro? U treft alle soorten en maten keukens aan in onze showroom.

Keukens van Paul Roescher

Paul Roescher biedt een groot assortiment keukens aan. Ook in Hengelo plaatsen we regelmatig keukens naar alle tevredenheid van onze klanten. Een keuken bij Paul Roescher kunt u zelf zo gek maken als u wilt. Bij Paul Roescher heeft u namelijk al een keuken vanaf € 1.500,-. Echter luxe keuken van € 20.000,- of meer zijn geen uitzondering. Voor iedere klant hebben we een passend aanbod en dat hebben we opgeplitst in drie keukenlijnen:

  • Trendline keukens: zeer aantrekkelijk geprijsde Duitse kwaliteitkeukens vanaf € 1.500,-
  • TOPKWALITEIT keukens: onbetwist de grootste keus, variërend in de prijs van ongeveer € 5.000,- tot € 20.000,-
  • SupreMatie keukens: ultieme luxe en exclusieve topkeukens vanaf circa € 20.000,-

U bent van harte welkom!

Woont u in Hengelo of omgeving? Laat u inspireren door de keukens van Paul Roescher in onze showroom. Binnen 25 minuten staat u vanuit Hengelo in onze showroom in Rijssen. Wilt u advies van één van onze adviseurs? Wilt u een keuken kopen in Hengelo? Maak dan een afspraak! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Naast Hengelo kunt u ook bij ons terecht in Almelo, Enschede, Barneveld, Zutphen en Deventer.

Maak een afspraak >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit