BUDGET-Trendline keukens

Trendline

Goedkope keukens van hoge kwaliteit

Trendline is het instapmerk van Paul Roescher en staat voor frisse, eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige keukens In april 2022 werd een geheel nieuwe Trendline-afdeling in ons filiaal in Rijssen opgeleverd. Wij nodigen u van harte uit om alvast een kijkje te komen nemen. Online kunt u deze keukens uiteraard ook bekijken.

Online Keukenshowroom Apeldoorn >

Online Keukenshowroom Rijssen >

 

Soms mag u in uw leven aan een frisse, nieuwe start beginnen. Wij hebben hier dagelijks mee te maken, begrijpen uw situatie en vinden het belangrijk dat u binnen uw budget kunt rekenen op een topkwaliteit, trendy keuken met alle moderne gemakken. Hieronder legt één van onze keukenverkopers uit wat de Trendline-keukens van Paul Roescher zo bijzonder maakt.

 

Trendline staat voor:

  • goedkope keukens van hoge Duitse kwaliteit
  • voorgemonteerde kastjes, dus géén bouwpakket
  • slimme oplossingen
  • uitstekende apparaatkeuzes
  • trendy kleuren, materialen en opstellingen
  • ontwerp op maat op onze 3D-tafel

De beste Duitse keukenfabrikanten geven een fantastische keuze uit de allernieuwste keukentrends, materialen en apparaten. Een keuken uit deze prijsklasse kopen was nog nooit zó eenvoudig en leuk. Wij krijgen vaak te horen dat een Trendline-keuken "eigenlijk niet kan voor het geld" en dat de concurrentie beduidend duurder is.  Steeds weer is dit weer een fijn compliment om van onze gasten te mogen horen.

Altijd een keuken binnen uw budget

De keukens uit de serie Trendline hebben waardes tussen ca. €1.500 en €7.000. Uiteraard kunt u uw Trendline-keuken nog extra luxueus aankleden, zoals met een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging of een wijnklimaatkast, maar in de basis zit al het nodige er al op, aan en in.

Veel keukens in de prijsklasse van Trendline-keukens worden in bouwpakketvorm geleverd. Dit kost zeker drie keer zoveel montagetijd. Door de fabrieksmatige assemblage zijn Trendline kasten gegarandeerd haaks en stabiel. Dat monteert vlot en levert een degelijke Duitse kwaliteitskeuken op!

 

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >


Voorgemonteerde keukens

Trendline-keukens worden grotendeels voorgemonteerd geleverd. Het resultaat is een strakke keuken, die in no-time perfect gemonteerd kan worden. Luxe demping op deurscharnieren en uittreklades zijn standaard en als kers op de taart worden de kasten volledig in kleur geleverd. Dus ook de binnenzijde en hierin onderscheidt Paul Roescher zich alweer van zijn concurrenten.

Een betaalbare keuken met de beste service

Bij onze Trendline-keukens kunt u rekenen op jarenlange persoonlijke service dankzij een archief van unieke orders per geleverde keuken. Ook kunt u vertrouwen op een uitermate snelle levering. De professionele, hypermoderne Service Desk helpt u verder, mocht dat nodig zijn. U krijgt dan een vast teamlid, dat naast u in plaats van tegenover u gaat staan. Hij/zij is feitelijk uw verlengstuk binnen Paul Roescher. Een veilige en fijne gedachte!

Kwaliteitsgarantie

U krijgt 5 jaar kwaliteitsgarantie op de keuken en op veel apparatuur. De garantie op vochtbestendigheid van spaanplaat werkbladen is hierbij uitgezonderd.

Gastvrij, milieubewust en gericht op nazorg

Paul Roescher vindt gastvrijheid erg belangrijk. Dit begint op de gratis parkeerplaatsen van onze megastores in Apeldoorn en Rijssen, waar meerdere elektrische auto's en fietsen tegelijk van door de zon opgewekte energie kunnen opladen. Erg fijn als u van ver komt.

Eenmaal aan de balie wordt u vriendelijk welkom geheten door uw receptioniste en biedt uw huiskok u iets warms (of kouds) met wat lekkers aan. Twenste gastvrijheid zoals het hoort. U wordt echt in de watten gelegd door ons team en mocht er zich na levering/montage onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan staat ons professionele Service Team met raad en daad voor u klaar. Geholpen door de allernieuwste software wordt u door een vast teamlid snel, goed en vriendelijk geholpen.

 

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het meest opvallende voor ons is steeds weer de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers gebleken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit