figure
BUDGET-Trendline keukens

Trendline

U zoekt een topkeuken voor een beperkt budget en kiest altijd de allerbeste prijs-/kwaliteitverhouding. Ondanks het bescheiden budget eist u van uw aankopen dat zij toch een lange levensduur hebben. De BUDGET-Trendline-keukens van Paul Roescher zijn dan precies wat u zoekt. De beste Duitse keukenfabrikanten worden gecombineerd met de nieuwste keukentrends, materialen en apparaten. Een keuken uit deze prijsklasse kopen was nog nooit zó eenvoudig en leuk.

Altijd een keuken binnen uw budget

De keukens uit de BUDGET-Trendline hebben een waarden tussen ca. € 1.400,- tot ca. € 5.000,-. U bent misschien bang dat u veel consessies zult moeten doen, maar dat is beslist niet het geval. U hoeft uw nieuwe keuken zelfs niet plank voor plank zelf in elkaar te schroeven. Veel delen worden min of meer gebruiksklaar geleverd, zoals u in de volgende alinea kunt lezen. Alvast een eenvoudige prijsindicatie:

  • Voor € 1.516,- heeft u al een keuken inclusief 3 apparaten.
  • Voor € 4.498,- heeft u een keuken met een compleet kookeiland, inclusief 5 apparaten.

Maak Afspraak >

Bezoek Online Showroom >


Voorgemonteerde keukens
Onze BUDGET-Trendline-keukens worden voorgemonteerd geleverd. Het resultaat is een strakke keuken die supersnel te monteren is. Luxe demping op deurscharnieren en uittreklades is standaard. En als kers op de taart: de kasten worden volledig in kleur geleverd, dus van binnen en van buiten. Meestal zijn "goedkope" keukens bij de concurrentie wit van binnen, dus zodra u een deurtje opendoet, wordt de lagere kwaliteit en het tekort aan aandacht meteen duidelijk.

Voordelen van BUDGET-Trendline-keukens

Het belangrijkste voordeel van BUDGET-Trendline keukens is uiteraard de voordelige prijs. U betaalt de allerlaagste prijs voor een prachtige designkeuken, voorzien van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u zelfs kiezen uit de laatste trends op keukengebied. Maar er zijn nog meer voordelen, namelijk: 

  • U kunt simpel en snel online uw droomkeuken ontwerpen met de 3D-keukenplanner (let op: i.v.m. technische redenen is de 3D-keukenplanner uitsluitend te gebruiken via Internet Explorer).
  • U kunt de kasten van binnen en buiten in de gewenste kleur uitzoeken, zonder problemen.
  • De keukenkastjes worden compleet voorgemonteerd en op maat geleverd. Het resultaat? Een snelle en veel goedkopere montage én een strakkere keuken.
  • U heeft de keuze uit vele soorten spaanplaat en multiplex bladen.
  • U krijgt een Duitse kwaliteitskeuken voor een budgetprijs, inclusief topkwaliteit hang- en sluitwerk met softclose (dempers op laden en deuren). Dat had u zeker niet verwacht...
  • De budgetkeukens van BUDGET-Trendline zijn onderdeel van de professionele organisatie Paul Roescher met al bijna een halve eeuw ervaring.

Een betaalbare keuken met de beste service

Budget keukens

Bij onze budgetkeukens kunt u rekenen op jarenlange persoonlijke service dankzij een archief van unieke orders per geleverde keuken. Ook kunt u vertrouwen op een uitermate snelle levering. De professionele, hypermoderne Service Desk helpt u verder, mocht dat nodig zijn.

Kwaliteitsgarantie
Daarbij krijgt u 5 jaar kwaliteitsgarantie op de keuken en op veel apparatuur. De garantie op vochtbestendigheid van spaanplaat werkbladen is hierbij uitgezonderd. 

Ontwerp zelf uw droomkeuken

Speciaal voor de BUDGET-Trendline afdeling is deze website ontwikkeld: www.mijnbudgetkeuken.nl. Hier vindt u meer informatie over het concept en de mogelijkheden, meer prijsvoorbeelden én de 3D-planner om zelf aan de slag te gaan.

Voel en zie de kwaliteit van onze budgetkeukens

Nu denkt u misschien dat een voordelige keuken betekent dat u op kwaliteit, uitstraling en levensduur inlevert. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. In de duurdere keukens worden er vaak gebruik gemaakt van materialen als graniet of marmer. Dit zijn mooie materialen, maar wel in een hogere prijsklasse. Onze lagergeprijsde keukens beschikken ook over materialen die mooi, robuust en duurzaam zijn, zonder dat u ergens op inlevert. Anderen zullen niet kunnen zien dat u een budgetkeuken heeft.

Paul Roescher is een van de grootste aanbieders van voordelige keukens in Europa. Hierdoor kunnen scherpe prijsafspraken worden gemaakt met leveranciers en daar profiteert ook u van. Van kleine tot eenvoudige keukens, van starterskeukens tot studentenkeukens: bij de BUDGET-Trendline keukens van Paul Roescher slaagt u geheid.

De beste indruk van de kwaliteit, mogelijkheden en uitstraling krijgt u nog altijd door onze budgetkeukens in levende lijve te komen bekijken in de online howroom. Vele opstellingen staan voor u klaar, maar ook veel kleurstalen voor kasten en werkbladen.

Maak Afspraak >

Bezoek Online Showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

71% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit