figure
BUDGET-Trendline keukens

Trendline

Goedkope keukens van hoge kwaliteit

Trendline is het frisse, eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige instapmerk van Paul Roescher. Trendline zijn goedkope keukens van hoge kwaliteit.

Soms mag u in uw leven aan een frisse, nieuwe start beginnen. Dit kan zijn omdat u voor het eerst op uzelf gaat wonen of gaat trouwen. Paul Roescher begrijpt uw situatie en vindt het belangrijk dat u binnen uw budget kunt rekenen op een topkwaliteit, trendy keuken met alle moderne gemakken. Hieronder legt keukenverkoper Trendline Apeldoorn, Emiel van den Burg, uit wat de Trendline-keukens van Paul Roescher zo bijzonder maakt.

 

Trendline staat voor:

  • goedkope keukens van hoge kwaliteit
  • slimme oplossingen
  • gewoon goede apparaatkeuzes
  • trendy kleuren, materialen en opstellingen
  • ontwerp op maat op onze 3D-tafel

De beste Duitse keukenfabrikanten geven een fantastische keuze uit de allernieuwste keukentrends, materialen en apparaten. Een keuken uit deze prijsklasse kopen was nog nooit zó eenvoudig en leuk. Wij krijgen vaak te horen dat een Trendline-keuken "eigenlijk niet kan voor het geld" en dat de concurrentie beduidend duurder is.  Steeds weer is dit weer een fijn compliment om van onze gasten te mogen horen.

Altijd een keuken binnen uw budget

De keukens uit de serie Trendline hebben waardes tussen ca. €1.500 en €5.500. Uiteraard kunt u uw Trendline-keuken nog extra luxueus aankleden, maar al het nodige zit er al op, aan en in. U hoeft uw nieuwe Trendline-keuken in tegenstelling tot onze blauw-gele concurrent niet zelf plank voor plank in elkaar te schroeven. Veel delen worden min of meer gebruiksklaar geleverd, zoals u in de volgende alinea kunt lezen.

 

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >


Voorgemonteerde keukens

Trendline-keukens worden grotendeels voorgemonteerd geleverd. Het resultaat is een strakke keuken, die in no-time perfect gemonteerd kan worden. Luxe demping op deurscharnieren en uittreklades zijn standaard en als kers op de taart worden de kasten volledig in kleur geleverd. Dus ook de binnenzijde en hierin onderscheidt Paul Roescher zich alweer van zijn concurrenten.

Een betaalbare keuken met de beste service

Budget keukens

Bij onze Trendline-keukens kunt u rekenen op jarenlange persoonlijke service dankzij een archief van unieke orders per geleverde keuken. Ook kunt u vertrouwen op een uitermate snelle levering. De professionele, hypermoderne Service Desk helpt u verder, mocht dat nodig zijn. U krijgt dan een vast teamlid, dat naast u in plaats van tegenover u gaat staan. Hij/zij is feitelijk uw verlengstuk binnen Paul Roescher. Een veilige en fijne gedachte!

Kwaliteitsgarantie

U krijgt 5 jaar kwaliteitsgarantie op de keuken en op veel apparatuur. De garantie op vochtbestendigheid van spaanplaat werkbladen is hierbij uitgezonderd.

Gastvrij, milieubewust en gericht op nazorg

Paul Roescher vindt gastvrijheid erg belangrijk. Dit begint op de gratis parkeerplaatsen van onze megastores in Apeldoorn en Rijssen, waar meerdere elektrische auto's en fietsen tegelijk van door de zon opgewekte energie kunnen opladen. Erg fijn als u van ver komt.

Eenmaal aan de balie wordt u vriendelijk welkom geheten door uw receptioniste en biedt uw huiskok u iets warms (of kouds) met wat lekkers aan. Twenste gastvrijheid zoals het hoort. U wordt echt in de watten gelegd door ons team en mocht er zich na levering/montage onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan staat ons professionele Service Team met raad en daad voor u klaar. Geholpen door de allernieuwste software wordt u door een vast teamlid snel, goed en vriendelijk geholpen.

 

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit