figure
BUDGET-Trendline keukens

Trendline

Gefeliciteerd met uw nieuwe start!

Soms mag of moet u in uw leven aan een frisse, nieuwe start beginnen. Dit kan zijn omdat u voor het eerst op uzelf of samen gaat wonen. Dan is geld een issue: niet alles kan in het nieuwe huis en er zullen keuzes gemaakt moeten worden. Desondanks wilt u het allerbeste en -mooiste voor uw Euro's en dan is Trendline de perfecte oplossing.

Uw nieuwe start kan ook zijn vanwege een relatiebreuk. Dit is uiteraard vervelend, maar het biedt ook nieuwe kansen en inzichten. In zo'n situatie wilt of kunt u niet meteen voor het hoogste niveau gaan en dat snappen wij bij Paul Roescher. Wat uw persoonlijke omstandigheden ook zijn: gefeliciteerd met uw nieuwe start!

Wanneer u geen nieuwe start maakt, maar "gewoon" een topkeuken voor zo min mogelijk geld zoekt, dan ook is Trendline "the way to go".

Bekijk aanbod >


Trendline staat voor:

 • eenvoud
 • doelgerichtheid
 • topkwaliteit voor het geld
 • slimme oplossingen
 • goede apparaatkeuzes
 • trendy kleuren en materialen

Ondanks het bescheiden budget eist u van uw aankopen toch dat zij lang meegaan en er geweldig uit zien. De Trendline-keukens van Paul Roescher zijn dan precies wat u zoekt. De beste Duitse keukenfabrikanten worden gecombineerd met de nieuwste keukentrends, materialen en apparaten. Een keuken uit deze prijsklasse kopen was nog nooit zó eenvoudig en leuk.

Altijd een keuken binnen uw budget

De keukens uit de Trendline hebben een waarden tussen ca. € 1.500,- tot ca. € 5.500,-. U bent misschien bang dat u veel consessies zult moeten doen, maar dat is beslist niet het geval. U hoeft uw nieuwe keuken zelfs niet plank voor plank zelf in elkaar te schroeven. Veel delen worden min of meer gebruiksklaar geleverd, zoals u in de volgende alinea kunt lezen. Alvast een eenvoudige prijsindicatie:

 • Voor € 1.516,- heeft u al een keuken inclusief 3 apparaten.
 • Voor € 4.498,- heeft u een keuken met een compleet kookeiland, inclusief 5 apparaten.

 

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >


Voorgemonteerde keukens
Onze Trendline-keukens worden voorgemonteerd geleverd. Het resultaat is een strakke keuken die supersnel te monteren is. Luxe demping op deurscharnieren en uittreklades is standaard. En als kers op de taart: de kasten worden volledig in kleur geleverd, dus van binnen en van buiten. Meestal zijn "goedkope" keukens bij de concurrentie wit van binnen, dus zodra u een deurtje opendoet, wordt de lagere kwaliteit en het tekort aan aandacht meteen duidelijk.

Voordelen van Trendline-keukens

Het belangrijkste voordeel van Trendline keukens is uiteraard de voordelige prijs. U betaalt de allerlaagste prijs voor een prachtige designkeuken, voorzien van de beste kwaliteit. Daarbij kunt u zelfs kiezen uit de laatste trends op keukengebied. Maar er zijn nog meer voordelen, namelijk: 

 • U kunt simpel en snel online uw droomkeuken laten ontwerpen met de 3D-tafel.
 • U kunt de kasten van binnen en buiten in de gewenste kleur uitzoeken, zonder problemen.
 • De keukenkastjes worden compleet voorgemonteerd en op maat geleverd. Het resultaat? Een snelle en veel goedkopere montage èn een strakkere keuken.
 • U heeft de keuze uit vele soorten spaanplaat en multiplex bladen.
 • U krijgt een Duitse kwaliteitskeuken voor een budgetprijs, inclusief topkwaliteit hang- en sluitwerk met softclose (dempers op laden en deuren). Dat had u zeker niet verwacht?
 • De keukens van Trendline zijn onderdeel van de professionele organisatie Paul Roescher met al bijna een halve eeuw ervaring.

Een betaalbare keuken met de beste service

Budget keukens

Bij onze Trendline-keukens kunt u rekenen op jarenlange persoonlijke service dankzij een archief van unieke orders per geleverde keuken. Ook kunt u vertrouwen op een uitermate snelle levering. De professionele, hypermoderne Service Desk helpt u verder, mocht dat nodig zijn.

Kwaliteitsgarantie
Daarbij krijgt u 5 jaar kwaliteitsgarantie op de keuken en op veel apparatuur. De garantie op vochtbestendigheid van spaanplaat werkbladen is hierbij uitgezonderd.

Voel en zie de kwaliteit van onze budgetkeukens

Nu denkt u misschien dat een voordelige keuken betekent dat u op kwaliteit, uitstraling en levensduur inlevert. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. In de duurdere keukens worden er vaak gebruik gemaakt van materialen als graniet of marmer. Dit zijn mooie materialen, maar wel in een hogere prijsklasse. Onze lagergeprijsde keukens beschikken ook over materialen die mooi, robuust en duurzaam zijn, zonder dat u ergens op inlevert. Anderen zullen niet kunnen zien dat u een budgetkeuken heeft.

Paul Roescher is een van de grootste aanbieders van voordelige keukens in Europa. Hierdoor kunnen scherpe prijsafspraken worden gemaakt met leveranciers en daar profiteert ook u van. Van kleine tot eenvoudige keukens, van starterskeukens tot studentenkeukens: bij de Trendline-keukens van Paul Roescher slaagt u geheid.

De beste indruk van de kwaliteit, mogelijkheden en uitstraling krijgt u nog altijd door onze budgetkeukens in levende lijve te komen bekijken in de Online Keukenshowroom. Vele opstellingen staan voor u klaar, maar ook veel kleurstalen voor kasten en werkbladen.

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit