Keukenspecialist

Een keukenspecialist onderscheid zich in zijn aanbod. Paul Roescher heeft onbetwist het grootste aanbod van Nederland. Met twee megastores in Apeldoorn en Rijssen, welke de grootste zijn van Europa, heeft u een ruime keus uit ongekend veel keukenstijlen. Van kleine en compacte keukens tot uitgebreide woonkeukens. Bij ons vindt u gegarandeerd een keuken binnen uw budget.

12 vaste zekerheden

Bij een keukenspecialist verwacht u zekerheid en dat is de reden dat wij onze klanten 12 vaste zekerheden bieden. Paul Roescher is lager in prijs dan waar dan ook. Bovendien kunt u als klant gebruik maken van onze uitgebreide service. U krijgt de volle fabrieksgarantie op al onze keukenmeubelen en keukenapparatuur. Als u meer dan 1 apparaat van hetzelfde merk tegelijk aanschaft, is een langere standaard garantie in sommige gevallen zelfs mogelijk. Dat noemen wij zekerheid. Geen onverwachte kleine lettertjes. Leer meer over onze 12 vaste zekerheden op deze pagina.

Bezoek onze showroom

Ervaar de sfeer in onze showroom zelf. Ruim 5.000m² showroom en meer dan 50 keukenstijlen. Om uw keuken compleet te maken vindt u ook een uitgebreide tegelafdeling en een lange fornuizenstraat. Bij Paul Roescher slaagt u gegarandeerd voor een complete keuken. Voor een uitgebreid advies kunt u een afspraak maken met één van onze keuken adviseurs.

 

Maak een afspraak > 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit