figure
Industriële keukens

Industriële keukens: stoer en robuust

Kies in onze Online Keukenshowroom uit industriële keukens in 3 prijsklasses:

Trendline Topkwaliteit SupreMatie

De industriële look in een keuken

U houdt van de industriële look. Of het nu een matzwart bureaulampje is, of een citruspers: alles moet in het teken van praktische functionaliteit staan. In de ontwerpen van de industriële keukens van Paul Roescher is dit terug te vinden. Soms is hier en daar zelfs met opzet een lasnaad groffer afgewerkt om de ruigere kan van industriële keukens op te zoeken.

Industriële keukens passen in ieder woningtype: van appartementen, villa's, jarendertigwoningen en strakke lofts/appartementen boerderijen.

Industriële keukens: focus op materiaal

Een industriële keuken maakt u net zo industrieel als dat u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor zwarte accenten (kranen, apparaten, spoelbak) of juist voor koperkleurige. Het is ook mogelijk om verschillende stijlen te combineren om het beste uit verschillende stijlen te combineren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Online Keukenshowroom > Maak Afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

87% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit