Zwarte keuken

We kunnen er niet langer omheen: steeds meer mensen kiezen voor een zwarte keuken. Zwart is officieel het nieuwe wit. Zwart is een stijlvolle kleur en is heel goed te matchen met verschillende interieurstijlen. In keukenland valt er op het gebied van zwarte keukens erg veel te kiezen: van greep tot werkblad en van goedkoop tot duur. Onze keukenexperts hebben de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.
Aanbod zwarte keukens


Zwart is eindeloos te combineren

Een groot voordeel van het kiezen voor een zwarte keuken is dat zwart vrijwel overal mee te combineren is. De zwarte kleur matcht geweldig met bijvoorbeeld houtlook of wit. Ook in combinatie met vloeren en tegels past een zwarte keuken in doorgaans elke inrichting. Op het gebied van werkbladen kunt u mooie combinaties maken met o.a. graniet, qualitec of composiet. Bij deze werkbladen zijn verschillende lichte tinten verkrijgbaar die prachtig samengaan met een zwarte keuken.

zwarte keuken paul roescher kopen

Full Black of accenten

Met een zwarte keuken kunt u veel kanten op. U kunt kiezen voor een volledig zwarte keuken, of u kunt er voor keizen om de keuken te voorzien van 'slechts' zwarte accenten. Bij witte keukens of houtlook keukens komen zwarte accenten heel goed tot hun recht. Ook is er genoeg te kiezen op het gebied van zwarte accenten. Zo kunt u kiezen uit: stopcontacten, zeeppompjes, kranen, apparatuur, spoelbak, grepen en greeplijsten. 

Op het gebied van apparatuur heeft u een ruime keuze. Bijna alle merken hebben zwarte uitgaves van hun apparatuur. Zo kunt u kiezen voor zwarte ovens, koelkasten, afzuigkappen, fornuizen, wijnkoelers, kookplaten en opladers. De keuze is reuze bij Paul Roescher.

volledig zwarte keuken paul roescher

Zwarte keukens bij Paul Roescher

Bij Paul Roescher hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan zwarte keukens. In iedere prijsklasse kunt u prachtige zwarte keukens vinden. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u in gesprek over een zwarte keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit