Keukentegels | WorldTegelExpo

Keukentegels, de finishing touch

De keuken krijgt een steeds prominentere plek in het huis. Het is een plek waar gezin, familie en vrienden samen komen om gezellig te koken en te bakken. Een heerlijk maaltijd na een drukke werkdag of een versgebakken appeltaart op de zaterdagmiddag, het gebeurt allemaal in de keuken. Juist omdat de keuken een prominente plek inneemt in huis is het belangrijk dat de stijl helemaal volgens wens is. Met de wandtegels van Paul Roescher zet u de spreekwoordelijke punt op de ‘i’.

Keukentegels in de webshop

Bekijk ook de keukentegels in de webshop. Levering binnen 48 uur van voorraadtegels!

Webshop Keukentegels >

Keukentegels in allerlei kleuren en materialen

Iedere keuken heeft zijn eigen stijl en daarom heeft u bij Paul Roescher de keuze uit meer dan 5.000 tegels. Voor iedere keukenstijl hebben wij een passende tegel. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste wand- en vloertegel uitkiest voor uw keuken? Maak dan een collage van tegels die u mooi vindt en neem deze mee naar de showroom. Ook is het aan te raden om foto's te maken van uw aanrechtblad en kastdeurtjes, zodat u in de showroom kunt kijken of de kleuren met elkaar matchen. Of nóg makkelijker: koopt u ook uw keuken bij Paul Roescher, dan hebt u alle onderdelen bij elkaar onder één dak! Bent u niet zeker van uw keus? De ‘tegelloog’ van Paul Roescher heeft voor elke keuken de juiste oplossing.

Bezoek onze showroom

Een tegel maakt uw keuken helemaal compleet. Met robuuste formaten en stoere prints waardeert u een moderne keuken op tot een echt designproject. Anderzijds ontlenen klassieke keukens hun ‘gezellige look’ vaak aan een prachtige klassieke tegel. Kleine wandtegels zijn in een keuken zeer gebruikelijk, maar juist met grote langwerpige tegels creëert u meer rust en ruimte op de keukenwand. Grote wandtegels geven een rustieke uitstraling, terwijl kleinere tegeltjes een sfeervolle look geven. Zoals u begrijpt zijn de mogelijkheden eindeloos!

Geïmpregneerde en slijtvaste keukentegels

Een keukentegel moet aan twee voorwaarden voldoen: geïmpregneerd en slijtvast. U werkt dagelijks in uw keuken, daarom is een slijtvaste tegel geen overbodige luxe. Paul Roescher heeft een ruim aanbod aan keramische tegels waar u jarenlang plezier van hebt. Daarnaast is het belangrijk dat de tegels in uw keuken geïmpregneerd zijn, zodat uw keukentegels vet- en waterafstotend zijn. Hierdoor behouden uw tegels jarenlang hun glans en uitstraling.

Laat u inspireren door ons ruime aanbod keukentegels

Zowel in Rijssen als in Apeldoorn vindt u riante afdelingen met meer dan 5.000 soorten wandtegels en vloertegels in het assortiment. In megastore Rijssen is deze afdeling onderdeel van de WorldTegelExpo! De Expo biedt ook plaats aan de afdeling Giga&XXL-tegels en een afhaalkelder voor BUDGET-Tegels. Daarmee is de WorldTegelExpo de grootste showroom voor vloertegels ter wereld met in totaal meer dan 6.000 tegels in het assortiment!

 

 

U bent van harte welkom in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen om eens een kijkje in de keuken te nemen! Bij Paul Roescher vindt u gegarandeerd een keukentegel die bij u past. Wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met één van onze tegelspecialisten via het afsprakenformulier.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"... Laat de winter maar komen, wij zijn er klaar voor!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit