figure

Badkamer ervaringen

Een badkamer kopen is geen dagelijkse bezigheid en daarom wilt u van te voren goed worden geïnformeerd. Bij Paul Roescher helpen wij u graag met het kiezen van uw nieuwe badkamer. Ten eerste krijgt u altijd vrijblijvend en eerlijk advies van onze badkameradviseurs en ten tweede laten wij graag onze klanten aan het woord. De mening van onze klanten vinden wij erg belangrijk en hopelijk helpen ze u bij het maken van de juiste keuze. Lees hieronder de recensies en ervaringen van onze klanten.

De badkamerspecialist van Nederland

Paul Roescher heeft onbetwist de grootste badkamershowroom van Nederland. Met meer dan 20 badkamerstijlen verpsreid over ruim 50 badkameropstellingen weten wij onze klanten keer op keer weer te inspireren. En die inspiratie delen wij graag met u.

Badkamer recensies

Bent u nieuwsgierig naar de mening en ervaring van onze klanten over Paul Roescher? Lees dan de recensies. Hopelijk helpen de reviews bij het maken van de juiste keuze en mogen wij uw review ook binnenkort op onze website plaatsen. U bent in ieder geval van harte welkom in onze showroom, waar koffie en appeltaart voor u klaarstaat. 

Bekijk de badkamer ervaringen van:

 

"We houden niet van prijzenstunter en verkopers die aansturen op een snelle koop. In Apeldoorn kregen we alle ruimte en er was genoeg keuze."

 

Badkamer ervaring van de familie Erkelens

 

"Wat we als zeer fijn ervaren is de service. Er hoeft maar iets te zijn en jullie denken mee aan een oplossing. De klant staat centraal en dat voel je ook."

 

Badkamer ervaring van de familie Kluiver

 

Meer recensies

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

82% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit