Ervaringen van klanten

Paul Roescher gaat voor 100% klanttevredenheid! Het kopen van een keuken, badkamer, vloer of kast doet u niet dagelijks, dus het is wel zo fijn als u dan goed geholpen wordt. En wie kan er beter oordelen over onze service, gastvrijheid, medewerkers en showroom dan onze eigen klanten? Wij laten graag onze eigen klanten aan het woord, want de mening van onze klanten telt! Lees hieronder verschillende recensies van Paul Roescher over de aankoop van keukens, badkamers, vloeren en kasten, maar ook recensies van onze combi-klanten die hun complete inrichting bij Paul Roescher hebben aangeschaft.

Recensies Paul Roescher keukens

Paul Roescher heeft onbetiwst de grootste showrooms van Nederland. Met meer dan 50 keukenopstellingen worden klanten dagelijks geïnspireerd en uitgedaagd om het beste uit hun keuken te halen. Bij Paul Roescher gaan we voor de overtreffende trap, want een bezoek aan Paul Roescher moet onvergetelijk zijn. Voor ons ieder dag weer een uitdaging om onze klanten maximaal tevreden te stellen. Of dat lukt? Lees hieronder de recensies over Paul Roescher.

"We werden heel goed geholpen en de prijs viel ons uiteindelijk erg mee."

 

Recensies Paul Roescher keukens

Familie Grondman over Paul Roescher: Wij zijn heel tevreden met onze keuken. Heel functioneel en alles klopt. Het grote kookeiland komt helemaal tot zijn recht, maar ook de ingebouwde kastenwand ziet er super uit. Eigenlijk vinden we alles mooi. Tot op de dag van vandaag... lees meer.

Meer keukenervaringen >

Recensies Paul Roescher badkamer

Een badkamer koopt u niet dagelijks, daarom moet het kopen van een badkamer een feest zijn. Een ervaring die u niet vergeet. Uw badkamer gebruikt u namelijk dagelijks, een plek waar u zich even terug wilt trekken na een stressvolle dag en waar u 's ochtends ongestoord wakker kunt worden. Bij Paul Roescher vindt u meer dan 20 badkamerstijlen. Met een badkamer van Paul Roescher kunt u baden in weelde. Onze badkamerrecensies vertellen u meer over de ervaringen van onze klanten.

"We houden niet van prijzenstunter en verkopers die aansturen op een snelle koop. In Apeldoorn kregen we alle ruimte en er was genoeg keuze."

 

Recensie Paul Roescher badkamers

Familie Erkelens over Paul Roescher: Wij wilden graag een bad in onze badkamer. Dit was nog een redelijke uitdaging, want we hadden beperkte ruimte. We wisten goed wat we wilden qua sfeer en ook het budget. Theo heeft ons goed geholpen en ons voldoende de ruimte en tijd gegeven. Uiteindelijk is het hartstikke goed gelukt en het resultaat mag er absoluut zijn! Iedereen vind het... lees meer.

Meer badkamerervaringen >

 

Meer recensies over Paul Roescher

Uitstekend advies waarbij echt wordt meegedacht

Uitstekend advies waarbij echt wordt meegedacht

"Wij zijn onder de indruk van de klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit van alle medewerkers."

lees meer
Het voldeet volledig aan onze wensen

Het voldeet volledig aan onze wensen

"Al onze wensen bleken mogelijk en ook het aankoopproces was zeer prettig"

lees meer

Snel en betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

lees meer

Beeldbellen is perfecte oplossing!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

lees meer
Schot in de roos

Schot in de roos

"De keuken was precies zo mooi als we gedacht hadden."

lees meer
Er gaat niets boven een gasfornuis

Er gaat niets boven een gasfornuis

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

lees meer
Doordachte indeling

Doordachte indeling

"Kwaliteit en prijs waren bij ons doorslaggevend.”

lees meer
Dank voor de goede adviezen!

Dank voor de goede adviezen!

"Het resultaat is een prachtige keuken. Niet alleen om in te werken, maar ook om naar te kijken."

lees meer
Hardwerkende en vriendelijke monteurs

Hardwerkende en vriendelijke monteurs

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

lees meer
Keuken van Paul Roescher

Keuken van Paul Roescher

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

lees meer

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit