Vol lof!!

Fam. Berkhoff uit Vriezenveen

“Alsof we een dagje uit waren. Jawel, een dagje exclusieve keukens kijken, inclusief alle verzorging, ook voor de innerlijke mens. Koffie, gebak, genoeg om heel de dag mee door te kunnen komen. Je werd compleet verwend. Dit hadden we eerder ook al ontdekt, toen we enkele weken eerder voor een oriënterend bezoek(je) waren geweest.

Nu na een tijdje van bezinning waren hun en onze ideeën tot een definitief plan gekomen, met dat plan zijn we opnieuw naar de geweldige showroom in Rijssen gegaan. De plannen werden besproken, het juiste en benodigde materiaal werd er met prima advies bij gezocht, zo werd onze gedachtenkeuken, op papier al werkelijkheid. De koop werd gesloten, de prijs was eerlijk en zeker niet te duur!

Keurig werden we vanaf de koop op de hoogte gehouden, over het verloop tot aan de afgesproken leverdatum. De dag van levering brak aan, ja ….. dan is het altijd afwachten, is het compleet, is het allemaal goed? Ja hoor, super, geen schroefje ontbrak. De levering was gewoonweg geweldig, misschien moet ik wel zeggen overweldigend. De keuken werd geplaatst, wat een prachtig geheel, volledig naar onze wens en verwachting.

Toen na een week bleek dat de quooker niet volgens behoren functioneerde, heeft Paul Roescher er binnen no-time voor gezorgd dat dit gerepareerd werd. Kortom, wij zijn super tevreden over alles. Daarom de mensen van Paul Roescher hartelijk dank!! Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

De familie Berkhoff ging voor de Old Wood keukenstijl.
U leest hier meer over op deze pagina!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit