figure
Klassieke badkamers

Klassieke badkamers: van eenvoudig tot chic

Een klassieke badkamer kenmerkt zich als tijdloos en is van alledaagse gemakken voorzien. Klassieke badkamers zijn een veel gekozen badkamerstijl, aangezien deze badkamerstijl over jaren nog steeds modieus blijft. Een klassieke badkamer varieert van eenvoudig tot chic en is voorzien van traditionele kleuren. Populaire klassieke badkamerstijlen zijn Engelse badkamers, Franse badkamers en nostalgische badkamers.

Een klassieke badkamer kopen?

Op zoek naar een nieuwe klassieke badkamer? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Paul Roescher. Deze vindt u in Apeldoorn en Rijssen. Laat u inspireren door meer dan 50 verschillende badkameropstellingen en maak een vrijblijvende afspraak om uw ideale klassieke badkamer samen te stellen samen met één van onze adviseurs. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Het maakt niet uit hoe groot uw ruimte is: bij ons bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte badkamer die voldoet aan uw eisen en wensen.

Klassieke badkamerTraditionele badkamer

Mogelijkheden

Smaken verschillen en dat weten we bij Paul Roescher maar al te goed. Daarom zijn er diverse mogelijkheden bij het kiezen van een klassieke badkamer. Wilt u graag een ligbad en een toilet? En wenst u liever een enkele of een dubbele wastafel? En wat wilt u met de meubels? Dit zijn stuk voor stuk vragen die onze adviseurs u stellen om tot uw droombadkamer te komen.

Goedkope badkamers

Bent u op zoek naar een goedkope badkamer? Dan zit u bij Paul Roescher helemaal goed! Wij hebben voor ieder budget wel een passende oplossing. U vindt bij ons klassieke badkamers in drie diverse prijsklassen:

Waar u ook voor kiest, één ding is zeker: onze badkamers zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wanneer u een klassieke badkamer koopt bij Paul Roescher, dit een echte investering is voor uw huis. Het maakt niet uit of u iets uitzoekt in een hoge of in een lage prijsklasse: Paul Roescher levert uitsluitend materialen met een hoge kwaliteit. Daarom kunnen we gerust zeggen dat de kwaliteit in elke prijsklasse een feit is!

Klassieke badkamer plaatsen

Heeft u eenmaal een badkamer uitgekozen die voldoet aan uw wensen en eisen? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u wordt geplaatst op de afgesproken datum. Onze vakspecialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring voor het monteren van een klassieke badkamer. Zij gaan pas bij u weg als u tevreden bent over het resultaat. Wilt u na het plaatsen nog gebruikmaken van onze service? Bel ons dan tijdens openingstijden of vul het service-aanvraag-formulier in op onze website.

Ook interesse in een klassieke badkamer?

Heeft u ook interesse in een klassieke badkamer van Paul Roescher? Maak dan online een afspraak. Wij zorgen er dan voor dat er op uw gekozen dag een specialist klaarstaat die u helpt en adviseert bij het kiezen van een klassieke badkamer op maat.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit