figure
Klassieke keukens

Klassieke keukens

Een klassieke keuken kenmerkt zich door de gezellige, warme uitstraling. Het heeft iets nostalgisch. Bij Paul Roescher vindt u verschillende klassieke keukens. Bezoek eens één van onze showrooms in Rijssen of Apeldoorn en bekijk ons assortiment klassieke keukens! 

Maak een afspraak 

Waarom een klassieke keuken?

Klassieke keukens weerspiegelen het karakter van de gebruiker. Deze authentieke stijl is dan ook zeer goed te combineren met andere huisstijlen als moderne, tijdloze en industriële keukens. Toch hebben klassieke keukens vaak geen strakke lijnen. Sierlijke fronten, een gietijzeren fornuis en een natuurstenen spoelbak passen beter bij een klassieke keuken. Typische klassieke keukenstijlen zijn:

Bij een klassieke keuken is het niet zo dat u een 'oude keuken' koopt. Bij Paul roescher koopt u een keuken met een authentieke en klassieke look, maar de keuken zelf beschikt over de nieuwste en beste keukenapparatuur. Hierdoor blijft de klassieke keuken praktisch en comfortabel. 

Voorbeelden van klassieke keukens

Laat u inspireren door voorbeelden van klassieke keukens. 

Klassieke keuken Paul Roescher

 

Klassieke keuken Paul Roescher

 

Klassieke keuken Paul Roescher

 

Goedkope keuken Paul Roescher

 

Klassieke keuken Paul Roescher

 

Klassieke keuken Paul Roescher

Een keuken met een persoonlijke uitstraling

Door de met zorg uitgekozen greepjes en knoppen krijgt de keuken een persoonlijke uitstraling. Gelakt hout en natuursteen voeren vaak de boventoon in klassieke keukens. Wanneer u op zoek bent naar een keuken met een persoonlijk tintje, dan is een klassieke keuken echt iets voor u. U bepaalt zelf welke inbouwapparatuur u wilt en hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Ook zijn onze klassieke keukens beschikbaar in verschillende prijsklasses. Deze bestaan uit de:

Pure inspiratie

In onze Megastores in Rijssen en Apeldoorn vindt u meer dan genoeg inspiratie voor uw keuken. U bent van harte welkom. U kunt gewoon bij ons binnenlopen, maar u kunt er ook voor kiezen om online een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. 

De klassieke keukens lijken erg op ons assortiment dat valt onder de landelijke keukens.
Klik hier om het aanbod te bekijken.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >