figure
Klassieke keukens

Klassieke keukens

Een klassieke keuken kenmerkt zich door de gezellige, warme uitstraling. Het heeft iets nostalgisch. Bij Paul Roescher vindt u verschillende klassieke keukens. Bezoek eens één van onze showrooms in Rijssen of Apeldoorn en bekijk ons assortiment klassieke keukens!

Waarom een klassieke keuken?

Klassieke keukens weerspiegelen het karakter van de gebruiker. Typische klassieke keukenstijlen zijn: Engelse keukens, Franse keukens, en nostalgische keukens. Door de met zorg uitgekozen greepjes en knoppen krijgt de keuken een persoonlijke uitstraling. Gelakt hout en natuursteen voeren vaak de boventoon in klassieke keukens. Wanneer u op zoek bent naar een keuken met een persoonlijk tintje, dan is een klassieke keuken echt iets voor u. U bepaalt zelf welke inbouwapparatuur u wilt en hoe het eindresultaat er uit gaat zien.

Pure inspiratie

In onze Megastores in Rijssen en Apeldoorn vindt u meer dan genoeg inspiratie voor uw keuken. U bent van harte welkom. U kunt gewoon bij ons binnenlopen, maar u kunt er ook voor kiezen om online een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. 

De klassieke keukens lijken erg op ons assortiment dat valt onder de landelijke keukens.
Klik hier om het aanbod te bekijken.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >