figure
Kookcentrum

Kookcentrum

In een gerenommeerde keukenwinkel mag u goed advies over keukenapparatuur verwachten. Dat is zéker het geval bij Paul Roescher. Maar u zult bij Paul Roescher merken dat het nog een grote stap verder kan; centraal in de winkel treft u een Kookcentrum aan waarin wordt gekookt, gebakken, gedemonstreerd en getest! Een chefkok is fulltime aanwezig om te testen, te adviseren, kooktips te geven én om u te voorzien van zelfgemaakte gerechten!

Apparatenkennis vanuit de praktijk

Er zijn vele merken en soorten keukenapparatuur. Maar wat is nu goed en wat niet? Wie biedt écht waar voor uw geld? De beste manier is waarschijnlijk nog steeds om dit gewoon uit te testen. En om te luisteren naar feedback van klanten. Paul Roescher doet beide en voorziet u daardoor van deskundig advies.
In het Kookcentrum wordt dagelijk gekookt en gebakken. Zo komen we er onder meer achter welke combimagnetrons nu écht goed bakken en welke niet. De technische specificaties in een fabrikantenfolder kunnen er nog zo mooi uitzien: het bakresultaat bij een schaal koekjes is nog altijd het beste bewijs voor een goed bakkende machine. En daarvoor heeft Paul Roescher de huiskoks in dienst!

Een cursus met de gekochte apparatuur!

In het Kookcentrum geeft de huiskok workshops met de door klanten aangeschafte apparatuur. Koopt u een combi-magnetron, dan staat er voor de meeste types een bijpassende kookcursus op het programma! Hebt u zo'n prachtig vrijstaand fornuis gekocht in onze fornuizenstraat, dan gaat u gezellig een donderdagavond koken met een fornuis onder leiding van onze kok!

Hebt u uw keuken gekocht bij Paul Roescher? Kijk dan op deze pagina of er binnenkort een kookworkshop voor uw combi-magnetron, combi-stoomoven of fornuis gegeven wordt!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit