Kookworkshops

Wilt u alles uit uw keukenapparaten halen? Dan is een kookworkshop een ideale gelegenheid om in zeer kleine, enthouiaste groepjes "lotgenoten" alles over uw apparaten te leren. Bovendien leert u bepaalde kooktechnieken (af), zodat het in de breedte ook nog leerzaam is. Tenslotte is het superleuk en gezellig en u eet het bereide voedsel uiteraard ter plekke op. Misschien krijgt u na afloop nog wel iets lekkers mee...

Dagen, tijden en kosten

Een kookworkshop vindt plaats in/rond de professionele demokeuken van onze huiskok in Apeldoorn en Rijssen.  De kookworkshop is gratis wanneer u het desbetreffende apparaat bij ons heeft gekocht. U kunt maximaal 2 personen aanmelden per inschrijving. Indien u geen apparaat bij ons heeft gekocht, maar wel wilt deelnemen aan een kookworkshop, dan dient u dit telefonisch te overleggen. De kosten hiervoor zijn €70 per persoon.

De kookworkshops zijn altijd van 18:30 tot 20:00 uur.

Kies de door u gewenste locatie:

Apeldoorn >

Rijssen >

Let op: tijdige annulering is nodig, zodat wij uw plaatsen aan anderen kunnen geven en weten dat u niet komt. Bedankt voor uw begrip.

Extra service

De service van Paul Roescher stopt niet bij de aanschaf en aflevering van uw keuken, maar gaat juist veel verder. Paul Roescher vindt dat u optimaal moet kunnen genieten van uw keuken. Op het gebied van koken en bakken is er ongekend veel mogelijk met uw apparatuur. Hiermee wil onze professionele huiskok u graag van dienst zijn.

Waarom kookworkshops?

In moderne apparatuur zitten veel functies waarvan veel mensen helaas geen weet hebben. Met de juiste kennis wordt het werken met een inbouwapparaat of een fornuis veel makkelijker en leuker èn levert het betere resultaten op. Tijdens een kookworkshop leert u de talloze functies gebruiken voor het doel waarvoor ze ontworpen zijn. Bakken, combi-bakken, stomen en combi-stomen: het zijn allemaal geweldige functies, op voorwaarde dat u ze inzet bij het juiste gerecht en weet hoe het werkt.

Ook voor wie zichzelf iets minder ziet als een keukenprins(es) en wie er moeite mee heeft dat de nieuwe apparatuur een andere bediening heeft dan de vorige apparatuur, is een kookworkshop een uitkomst. Op een speelse manier komt u alles over uw nieuwe aanwinst te weten - in plaats van op een zaterdag de handleiding door te moeten worstelen.

Wat is de inhoud van de kookworkshops?

Tijdens een kookworkshopavond neemt één van onze huiskoks samen met u alle ins en outs van uw apparaat door. Samen met u gaat de kok bakken, koken en - niet te vergeten - proeven van de resultaten! U zult zien dat de mogelijkheden van uw nieuwe apparaat enorm zijn. U ontvangt praktische tips om in minder tijd een nóg lekkerder resultaat te bereiken. De groepen zijn maximaal een man of 16-18 en dat is wel zo prettig.

Wat is de locatie van de kookworkshops?

Afhankelijk van het onderwerp en de datum vindt de kookworkshop plaats in onze Megastore in Apeldoorn of Rijssen. Per datum kunt u zien welke locatie staat aangegeven.

Wat is het tijdstip van de kookworkshops?

De kookworkshops worden gegeven op donderdagavond en starten om 18.30 uur en eindigen om ca. 21.00 uur.

Wat zijn de kosten van de kookworkshops?

Als u het betreffende apparaat bij ons heeft gekocht, kost het u niets (maximaal 2 personen). Anderen, die net zo welkom zijn, berekenen wij een bijdrage in de kosten van slechts €70 per tweetal.

Graag tot ziens! 


Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit