figure

Kookworkshops

Corona-update

In verband met de Corona-maatregelen kan het zijn dat geplande kookworkshops helaas niet door kunnen gaan. Wij bieden u op voorhand onze welgemeende excuses aan.

Wilt u alles uit uw keukenapparaten halen? Dan is een kookworkshop een ideale gelegenheid om in zeer kleine, enthouiaste groepjes "lotgenoten" alles over uw apparaten te leren. Bovendien leert u bepaalde kooktechnieken (af), zodat het in de breedte ook nog leerzaam is. Tenslotte is het superleuk en gezellig en u eet het bereide voedsel uiteraard ter plekke op. Misschien krijgt u na afloop nog wel iets lekkers mee...

Dagen, tijden en kosten

Een kookworkshop vindt plaats in/rond de professionele demokeuken van onze huiskok in Apeldoorn en Rijssen. De kosten zijn €35 per persoon, tenzij u het desbetreffende apparaat bij ons heeft gekocht en is voor maximaal 2 personen per inschrijving. In verband met Corona is er een maximum van 4 gasten per kookworkshop en er is te allen tijde extra veel aandacht voor minimaal 1,5 meter tussenruimte en voldoende hygiène.

Kies de door u gewenste locatie:

Apeldoorn >

Rijssen >

Let op: tijdige annulering is nodig, zodat wij uw plaatsen aan anderen kunnen geven en weten dat u niet komt. Bedankt voor uw begrip.

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

79% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn daar erg goed geholpen met erg veel enthousiasme door de verkoper. Hij heeft hele goede ideëen aangedragen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit