figure

Kookworkshops

Corona-update

Tot zeker half november gaan onze kookworkshops helaas niet door in verband met de Corona-maatregelen. U kunt zich wel inschrijven voor de vermelde data vanaf de 2e helft november. Zoals het er nu uitziet gaan deze wel door, tenzij er strengere maatregelen volgen vanuit het RIVM.

Wilt u alles uit uw keukenapparaten halen? Dan is een kookworkshop een ideale gelegenheid om in zeer kleine, enthouiaste groepjes "lotgenoten" alles over uw apparaten te leren. Bovendien leert u bepaalde kooktechnieken (af), zodat het in de breedte ook nog leerzaam is. Tenslotte is het superleuk en gezellig en u eet het bereide voedsel uiteraard ter plekke op.

Dagen, tijden en kosten

Een kookworkshop vindt plaats in/rond de professionele demokeuken van één van onze huiskoks en is tijdelijk niet op donderdagvond. De kosten zijn €35 per persoon, tenzij u het desbetreffende apparaat bij ons heeft gekocht en is voor maximaal 2 personen per inschrijving. In verband met Corona is er een maximum van 4 gasten per kookworkshop en er is te allen tijde extra veel aandacht voor minimaal 1,5 meter tussenruimte en voldoende hygiène.

Kies eerst uw locatie en geef u daar op voor een beschikbare datum.

Apeldoorn >

Rijssen >

Let op: tijdige annulering is nodig, zodat wij uw plaatsen aan anderen kunnen geven en weten dat u niet komt. Bedankt voor uw begrip.

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

80% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit