Kookworkshops

Wilt u het maximale uit uw keukenapparaten halen? Dan is een kookworkshop de ideale gelegenheid om in kleine, enthousiaste groepjes alles over uw apparaten te leren. Bovendien leert u diverse kooktechnieken, waardoor het niet alleen informatief is, maar ook erg leerzaam. Het is daarnaast ontzettend leuk en gezellig, en u geniet ter
plekke van de bereide gerechten.

 

Datum & Tijden

Een kookworkshop wordt gehouden in of rondom de professionele demokeuken van onze huiskoks in Apeldoorn en Rijssen. Deelname aan de kookworkshop is gratis als u het betreffende apparaat bij ons heeft gekocht. U kunt maximaal 2 personen per inschrijving aanmelden. Indien u geen apparaat bij ons heeft gekocht maar toch wilt deelnemen aan een kookworkshop, neem dan telefonisch contact met ons op. De kosten hiervoor bedragen €70 per persoon.

De kookworkshops zijn altijd van 18:30 tot 20:00 uur.

Kies de door u gewenste locatie:

Apeldoorn >

Rijssen >

Let op: tijdige annulering is nodig, zodat wij uw plaatsen aan anderen kunnen geven en weten dat u niet komt. Bedankt voor uw begrip.

Extra service

De service van Paul Roescher stopt niet bij de aanschaf en aflevering van uw keuken, maar gaat juist veel verder. Paul Roescher vindt dat u optimaal moet kunnen genieten van uw keuken. Op het gebied van koken en bakken is er ongekend veel mogelijk met uw apparatuur. Hiermee wil onze professionele huiskok u graag van dienst zijn.

Waarom kookworkshops?

In moderne apparatuur zitten veel functies waarvan veel mensen helaas geen weet hebben. Met de juiste kennis wordt het werken met een inbouwapparaat of een fornuis veel makkelijker en leuker èn levert het betere resultaten op. Tijdens een kookworkshop leert u de talloze functies gebruiken voor het doel waarvoor ze ontworpen zijn. Bakken, combi-bakken, stomen en combi-stomen: het zijn allemaal geweldige functies, op voorwaarde dat u ze inzet bij het juiste gerecht en weet hoe het werkt.

Ook voor wie zichzelf iets minder ziet als een keukenprins(es) en wie er moeite mee heeft dat de nieuwe apparatuur een andere bediening heeft dan de vorige apparatuur, is een kookworkshop een uitkomst. Op een speelse manier komt u alles over uw nieuwe aanwinst te weten - in plaats van op een zaterdag de handleiding door te moeten worstelen.

Wat is de inhoud van de kookworkshops?

Tijdens een kookworkshopavond neemt één van onze huiskoks samen met u alle ins en outs van uw apparaat door. Samen met u gaat de kok bakken, koken en - niet te vergeten - proeven van de resultaten! U zult zien dat de mogelijkheden van uw nieuwe apparaat enorm zijn. U ontvangt praktische tips om in minder tijd een nóg lekkerder resultaat te bereiken. De groepen bestaan maximaal uit 16-18 personen.


Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit