Laminaat Deventer

Laminaat is tegenwoordig helemaal in trek. Waar eerst tegels in waren is het nu laminaat. Woont u in Deventer en bent u op zoek naar laminaat? Dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres.

Laminaat van topkwaliteit

Laminaat is er in verschillende soorten. Bij ons staat de beste kwaliteit voor de laagste prijs centraal. Daarom werken wij samen met de beste merken. Ook is het laminaat verkrijgbaar in verschillende soorten. Enkele voorbeelden zijn rustiek den, country eik, Amerikaanse eik en beuken laminaat.

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste laminaat in Deventer aanschaft? Kom dan langs in onze megastore in Rijssen of Apeldoorn. Hier kunt u de verschillende soorten laminaat met eigen ogen zien. Op die manier krijgt u een betere indruk van het laminaat. Door vooraf een afspraak te maken met één van onze adviseurs, bent u verzekerd van de juiste hulp bij het kiezen van laminaat in Deventer. Maak direct een afspraak.

Tips voor uw laminaat

Wanneer u in Deventer laminaat aan wilt schaffen en u gekozen heeft voor Paul Roescher, is het onderhouden van uw laminaat erg belangrijk. Wij geven u hieronder een aantal tips om te zorgen dat uw laminaat mooi blijft.

  • Een glanzende laminaatvloer krijgen? Voeg wat glansspoelmiddel van de vaatwasser toe aan het water.
  • Gebruik niet te veel detergent, dit zorgt voor vlekken.
  • Gebruik warm, maar geen heet water.
  • Maak het laminaat niet te nat. Dit zorgt voor opzwelling en verbuiging.
  • Kaarsvet of kauwgom op uw laminaat? Laat het hard worden en krab het er dan af.
  • Over het algemeen verwijder je vlekken met warm water en afwasmiddel.

Mocht u nog vragen hebben of tegen een probleem aanlopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vergeet niet om een afspraak te maken met één van onze adviseurs wanneer u wilt komen kijken naar ons laminaat. Neem direct contact met ons op.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht