Laminaat Hengelo

Laminaat is tegenwoordig één van de populairste manieren om uw vloer te bedekken. Ook wanneer u op zoek bent naar laminaat in Hengelo bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Vanuit Hengelo bent u met een half uurtje bij onze megastore in Rijssen.

Laminaat bekijken

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt voor het soort laminaat, nodigen wij u uit in onze megastore. Hier vindt u het meest complete aanbod laminaat. Door het laminaat in het echt te zien en eventueel te voelen kunt u beter bepalen of u de juiste keuze heeft gemaakt.

Paul Roescher vindt het belangrijk om u de beste kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Wij werken daarom samen met de beste merken. Op die manier leveren wij topkwaliteit. Ook uw laminaat in Hengelo is van deze kwaliteit.

Voordelen laminaat

Aan laminaat zitten een aantal voordelen. Van deze voordelen profiteert u wanneer u laminaat in Hengelo aanschaft. Het belangrijkste voordeel is dat laminaat goed schoon te houden is. Dit betekent dat u weinig onderhoud aan uw laminaat hoeft uit te voeren. Een schone vloer is ook hygienisch. Zeker wanneer u allergisch bent, snel last van uw luchtwegen heeft of huisdieren houdt, is laminaat ideaal. Bovendien kunt u laminaat hergebruiken.

Tips laminaat onderhoud

U heeft laminaat in Hengelo aangeschaft? Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw laminaat, is de juiste manier van onderhouden erg belangrijk. Paul Roescher geeft u hier een aantal tips voor.

  • Niet dweilen, maar stoffen. Wanneer laminaat te nat wordt, gaat het uitzetten en verbuigen.
  • Vlekken verwijderen? Gebruik afwasmiddel en warm water. Vlekken van drinken eerst wegdeppen.
  • Gebruik nooit chloor, ammoniak of schuurmiddelen.
  • Een glanzende laminaatvloer creëren? Meng een beetje glansspoelmiddel door uw water.

Wilt u nog meer tips te weten komen? Of heeft u vragen over laminaat? Neem contact met ons op. Wanneer u laminaat in Hengelo aan wilt schaffen nodigen wij u graag uit in onze megastore. Door vooraf een afspraak te maken bent u verzekerd van een adviseur die u helpt bij de keuze voor uw laminaat.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht