Laminaat Rijssen

Woont u in Rijssen en bent u op zoek naar een mooie laminaatvloer? Paul Roescher verwelkomt u graag in de Megastore in Rijssen. Niet alleen voor uw laminaat, maar ook voor keukens, badkamers, tegels en kasten bent u bij Paul Roescher in Rijssen aan het juiste adres.

Laminaat op maat

Bij het kiezen van het juiste laminaat doorloopt uw een uitgebreid beslissingsproces. Zo moet u eerst de gebruiksintensiteit bepalen. Over het laminaat van uw zolderkamer loopt u over het algemeen minder dan over het laminaat in uw woonkamer. Vervolgens moet u bepalen welke ondervloer geschikt is voor uw huis. Hierbij moet u rekening houden met geluidsisolatie, vloerverwarming en vocht. Daarnaast bepaalt u uiteraard welk laminaat bij uw stijl past. Tot slot maken wij voor u een berekening over de hoeveelheid laminaat en plinten dat u nodig heeft.

Een afspraak maken

Komt u uit Rijssen en heeft u behoefte om goed te worden geïnformeerd over bovenstaande stappen? Wilt u in onze showroom uitgebreid advies ontvangen van één van onze adviseurs? Wij raden u aan om een afspraak te maken. De afspraak is geheel vrijblijvend en u bent tot niets verplicht. Natuurlijk kunt u ook op elk moment van de dag even binnenlopen.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit