figure

Laminaat Rijssen

Woont u in Rijssen en bent u op zoek naar een mooie laminaatvloer? Paul Roescher verwelkomt u graag in de Megastore in Rijssen. Niet alleen voor uw laminaat, maar ook voor keukens, badkamers, tegels en kasten bent u bij Paul Roescher in Rijssen aan het juiste adres.

Laminaat op maat

Bij het kiezen van het juiste laminaat doorloopt uw een uitgebreid beslissingsproces. Zo moet u eerst de gebruiksintensiteit bepalen. Over het laminaat van uw zolderkamer loopt u over het algemeen minder dan over het laminaat in uw woonkamer. Vervolgens moet u bepalen welke ondervloer geschikt is voor uw huis. Hierbij moet u rekening houden met geluidsisolatie, vloerverwarming en vocht. Daarnaast bepaalt u uiteraard welk laminaat bij uw stijl past. Tot slot maken wij voor u een berekening over de hoeveelheid laminaat en plinten dat u nodig heeft.

Een afspraak maken

Komt u uit Rijssen en heeft u behoefte om goed te worden geïnformeerd over bovenstaande stappen? Wilt u in onze showroom uitgebreid advies ontvangen van één van onze adviseurs? Wij raden u aan om een afspraak te maken. De afspraak is geheel vrijblijvend en u bent tot niets verplicht. Natuurlijk kunt u ook op elk moment van de dag even binnenlopen.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht