figure
Landelijke badkamers

Landelijke badkamers: warm en sfeervol

Bij Paul Roescher heeft u een ruime keuze uit landelijke badkamers. De landelijke badkamer is een zeer populaire badkamerstijl die bij veel mensen geliefd is vanwege de ruimtelijke inrichting en de authentieke afwerking. Met houten elementen, warme kleurencombinaties, lichte contrastkleuren en een vrijstaand bad creëert u in een handomdraai dat heerlijke landelijke gevoel. Sfeervolle accessoires maken uw landelijke badkamer helemaal af.

Landelijke badkamers: van klassiek tot modern

Landelijke badkamers komen natuurlijk perfect tot hun recht in een landelijke woning, maar ook in een appartement is een landelijke badkamer helemaal geen verkeerde keuze. In een landelijke badkamer komt u namelijk helemaal tot rust. Het mooie van landelijke badkamers is dat u deze helemaal volgens uw eigen stijl kunt inrichten. Houdt u van een klassieke stijl? Dan is de boeren badkamer beslist een overweging waard. Houdt u meer van moderne en strakke accessoires? Ook dan vormt de landelijke badkamer een uitstekende basis.

Kleine landelijke badkamers met inloopdouche

Heeft u een grote ruimte voor een landelijke badkamer? Dan is een losstaand bad bijna een must voor een onmiskenbaar landelijke uitstraling. Heeft u niet voldoende ruimte voor een vrijstaand bad, maar wilt u uw badkamer toch graag landelijk inrichten? De specialisten van Paul Roescher denken graag met u mee om van uw compacte badkamer toch een prachtige landelijke badkamer te maken. Dat kan bijvoorbeeld heel eenvoudig met behulp van een douche, maar ook met sfeervolle accessoires kunt u zelfs met een kleine ruimte de landelijke badkamer van uw dromen realiseren!

Een landelijke badkamer kopen?

Droomt u ook van een landelijke badkamer? Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten of laat u inspireren in onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen. Hier vindt u Europa’s grootste keus in badkamers! U bent van harte welkom om de vele prachtige voorbeelden van onze landelijke badkamers met eigen ogen te bewonderen.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit