Landelijke badkamers

Landelijke badkamers: warm en sfeervol

Bij Paul Roescher heeft u een ruime keuze uit landelijke badkamers. De landelijke badkamer is een zeer populaire badkamerstijl die bij veel mensen geliefd is vanwege de ruimtelijke inrichting en de authentieke afwerking. Met houten elementen, warme kleurencombinaties, lichte contrastkleuren en een vrijstaand bad creëert u in een handomdraai dat heerlijke landelijke gevoel. Sfeervolle accessoires maken uw landelijke badkamer helemaal af.

Maak een afspraak

Landelijke badkamers: van klassiek tot modern

Landelijke badkamers komen natuurlijk perfect tot hun recht in een landelijke woning, maar ook in een appartement is een landelijke badkamer helemaal geen verkeerde keuze. In een landelijke badkamer komt u namelijk helemaal tot rust. Het mooie van landelijke badkamers is dat u deze helemaal volgens uw eigen stijl kunt inrichten. Houdt u van een klassieke stijl? Dan is de boeren badkamer beslist een overweging waard. Houdt u meer van moderne en strakke accessoires? Ook dan vormt de landelijke badkamer een uitstekende basis.

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer Paul Roescher

Inspiratie: Landelijke badkamer Paul Roescher

Gebruik natuurlijke materialen

Een echt kenmerk van een landelijke badkamer is het gebruik van natuurlijke materialen. Hierbij is vanalles mogelijk. Het gebruik van steigerhout, een stenen vloer of houten een houten badkamerkastje. Zorg er wel voor dat het hout vochtbestendig is. U kunt er zelfs voor kiezen om een houtlook keramische vloer in uw badkamer te leggen. Zo hebt u alle voordelen van een keramische vloer die een houten vloer niet heeft. Zo geeft u uw badkamer nog meer een nostalgische uitstraling.

Kleine landelijke badkamers met inloopdouche

Heeft u een grote ruimte voor een landelijke badkamer? Dan is een losstaand bad bijna een must voor een onmiskenbaar landelijke uitstraling. Heeft u niet voldoende ruimte voor een vrijstaand bad, maar wilt u uw badkamer toch graag landelijk inrichten? De specialisten van Paul Roescher denken graag met u mee om van uw compacte badkamer toch een prachtige landelijke badkamer te maken. Dat kan bijvoorbeeld heel eenvoudig met behulp van een douche, maar ook met sfeervolle accessoires kunt u zelfs met een kleine ruimte de landelijke badkamer van uw dromen realiseren!

Kleine badkamer met inloopdouche Paul Roescher

Kleine badkamer met inloopdouche Paul Roescher

Een landelijke badkamer kopen?

Droomt u ook van een landelijke badkamer? Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten of laat u inspireren in onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen. Hier vindt u Europa’s grootste keus in badkamers! U bent van harte welkom om de vele prachtige voorbeelden van onze landelijke badkamers met eigen ogen te bewonderen. Wat zijn uw eisen en wensen? Deel deze met onze adviseurs en uw droombadkamer wordt werkelijkheid!

Goedkope landelijke badkamer

Voor elk budget hebben wij wel een geschikte oplossing. Bent u op zoek naar een goedkope landelijke badkamer? Dan bevelen wij u aan om eens te kijken tussen onze BUDGET-Trendline badkamers. Deze zijn zeer scherp geprijsd en binnen 48 uur leverbaar. Wilt u graag een badkamer van een topmerk? Kies dan voor één van onze TOPKWALITEIT badkamers. Houdt u van luxe en design? Dan bieden de Suprematie badkamers uitkomst. Het maakt niet uit of u kiest voor een landelijke bakkamer in een hoge of in een lage prijsklasse: Paul Roescher levert alleen materialen van de hoogste kwaliteit.

Showroom badkamer Paul Roescher

Montage

Heeft u eenmaal een mooie landelijke badkamer uitgekozen? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u thuis wordt bezorgd. Daarnaast zorgen onze vakspecialisten ervoor dat de badkamer wordt gemonteerd. Ze gaan pas de deur uit zodra alles in orde is. Ook na de montage staan de specialisten voor u klaar. Het enige wat u dan hoeft te doen is te bellen of het service-aanvraag-formulier in te vullen en we helpen u graag verder!

Meer weten over landelijke badkamers?

Wilt u meer weten over landelijke badkamers? U bent van harte welkom in onze showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. Heeft u vragen? Neemt u dan even contact met ons op of maak een afspraak.

Maak een afspraak 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het resultaat is een prachtige keuken. Niet alleen om in te werken, maar ook om naar te kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit