Landelijke keukens

Landelijke keukens: haal de nostalgie in huis

Kies in onze Online Keukenshowroom uit landelijke keukens in 3 prijsklasses:

Trendline Topkwaliteit SupreMatie

De sfeer van een landelijke keuken

Landelijke keukens hebben een specifiek karakter en roepen specifieke gevoelens op. De combinatie van kleuren en authentieke materialen zoals hout en steen creëren een luxe, maar gezellige sfeer. Praktisch en tegelijk prachrtig: enerzijds praktisch door de vele opbergmogelijkheden in kasten en lades en anderzijds prachtig door de stijlvolle afwerking en sfeer.

Landelijke keukens worden veelal geassocieerd met boerderijen en landhuizen, maar zijn natuurlijk toepasbaar in iedere woning. In een strak interieur van een onder architectuur gebouwd landhuis kan een warme, landelijke keuken juist het gezellige centrum zijn.

Landelijke keukens: oog voor detail

Een landelijke keuken maakt u net zo landelijk als dat u zelf wilt. Landelijke keukens staan namelijk bekend om de toevoegingen van verschillende accessoires zoals potjes, pannetjes, pollepels, etc. Het gaat om sfeer en gezelligheid en die sfeer creëert u zelf. De basis is echter het belangrijkst. Welk type werkblad kiest u? Gaat u voornamelijk voor hout of kiest u ook elementen met steen en RVS? Zoals u begrijpt bepalen de details hoe landelijk uw keuken wordt. Het is ook mogelijk om verschillende stijlen te combineren om het beste uit verschillende stijlen te combineren. Een Landelijke keuken kopen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Online Keukenshowroom > Maak Afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn daar erg goed geholpen met erg veel enthousiasme door de verkoper. Hij heeft hele goede ideëen aangedragen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit