figure
Landelijke keukens

Landelijke keukens

Landelijke keukens hebben een specifiek karakter en roepen specifieke gevoelens op. De combinatie van kleuren en authentieke materialen zoals hout en steen creëren een luxe, maar gezellige sfeer. Als u een nieuwe keuken mocht uitzoeken, wat zou er dan op nummer één staan? Praktisch of prachtig? Landelijke keukens hebben het allebei. Enerzijds praktisch door de vele opbergmogelijkheden in kasten en lades en anderzijds prachtig door de stijlvolle afwerking en sfeer.

Landelijke keukens worden veelal geassocieerd met boerderijen en landhuizen, maar zijn toepasbaar in iedere woning. Een landelijke keuken wordt ook wel een nostalgische of een boeren keuken genoemd. In veel landelijke keukens is een prachtig vrijstaand fornuis dé sfeermaker. En laat Paul Roescher nou net dé expert zijn op het gebied van fornuizen!

Landelijke keukens: oog voor detail

Een landelijke keuken maakt u net zo landelijk als dat u zelf wilt. Landelijke keukens staan namelijk bekend om de toevoegingen van verschillende accessoires zoals potjes, pannetjes, pollepels, etc. Het gaat om sfeer en gezelligheid en die sfeer creëert u zelf. De basis is echter het belangrijkst. Welk type werkblad kiest u? Gaat u voornamelijk voor hout of kiest u ook elementen met steen en RVS? Zoals u begrijpt bepalen de details hoe landelijk uw keuken wordt.

Meer informatie over landelijke keukens?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een landelijke keuken voor uw huis? Of wilt u meer inspiratie voor een landelijke keuken? Kom dan langs in één van onze Megastores in Rijssen of Apeldoorn. En maak online een afspraak met één van onze medewerkers. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak bij ons binnenlopen.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Begin november 2014 hebben wij een mooie pvc vloer gekocht bij Paul Roescher en hebben daar een super goede service gekregen!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit