figure
Landelijke keukens

Landelijke keukens: haal de nostalgie in huis

Landelijke keukens hebben een specifiek karakter en roepen specifieke gevoelens op. De combinatie van kleuren en authentieke materialen zoals hout en steen creëren een luxe, maar gezellige sfeer. Als u een nieuwe keuken mocht uitzoeken, wat zou er dan op nummer één staan? Praktisch of prachtig? Landelijke keukens hebben het allebei. Enerzijds praktisch door de vele opbergmogelijkheden in kasten en lades en anderzijds prachtig door de stijlvolle afwerking en sfeer.

Landelijke keukens worden veelal geassocieerd met boerderijen en landhuizen, maar zijn toepasbaar in iedere woning. Een landelijke keuken wordt ook wel een nostalgische of een boeren keuken genoemd. In veel landelijke keukens is een prachtig vrijstaand fornuis dé sfeermaker. En laat Paul Roescher nou net dé expert zijn op het gebied van fornuizen!

Bezoek onze showroom

Landelijke keukens

Landelijke keukens: oog voor detail

Een landelijke keuken maakt u net zo landelijk als dat u zelf wilt. Landelijke keukens staan namelijk bekend om de toevoegingen van verschillende accessoires zoals potjes, pannetjes, pollepels, etc. Het gaat om sfeer en gezelligheid en die sfeer creëert u zelf. De basis is echter het belangrijkst. Welk type werkblad kiest u? Gaat u voornamelijk voor hout of kiest u ook elementen met steen en RVS? Zoals u begrijpt bepalen de details hoe landelijk uw keuken wordt. Het is ook mogelijk om verschillende stijlen te combineren om het beste uit verschillende stijlen te combineren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Inspiratie voor landelijke keukens

Landelijke keukens zijn er in vele soorten en maten. Hieronder vindt u een paar voorbeelden van deze nostalgische keukens. Als u er nog niet uit bent over de keuze van uw droomkeuken bent u van harte uitgenodigd om langs te komen in één van onze showrooms in Rijssen of Apeldoorn. Deze showroom van 17.500m2 groot kunt u genoeg inspiratie opdoen om de landelijke keuken te vinden waar u naar op zoek bent.

Landelijke keukens van Paul Roescher

Inspiratie voor landelijke keukens van Paul Roescher

Landelijke keukens van Paul Roescher

Koop uw landelijke keuken bij Paul Roescher

Paul Roescher is een specialist in hoogwaardige kwaliteit keukens voor een scherpe prijs. Met ons ruime assortiment kunnen wij aan al uw wensen en behoeften voldoen. Geef aan waar uw voorkeur naar uitgaat en we maken het in orde. Voor elk budget hebben we wel een passende oplossing.  Onze landelijke keukens zijn beschikbaar in drie soorten prijsklassen:

Meer informatie over landelijke keukens?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een landelijke keuken voor uw huis? Of wilt u meer inspiratie voor een landelijke keuken? Kom dan langs in één van onze Megastores in Rijssen of Apeldoorn. En maak online een afspraak met één van onze medewerkers. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak bij ons binnenlopen.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit