figure
Landelijke keukens

Landelijke keukens

Landelijke keukens hebben een specifiek karakter en roepen specifieke gevoelens op. De combinatie van kleuren en authentieke materialen zoals hout en steen creëren een luxe, maar gezellige sfeer. Als u een nieuwe keuken mocht uitzoeken, wat zou er dan op nummer één staan? Praktisch of prachtig? Landelijke keukens hebben het allebei. Enerzijds praktisch door de vele opbergmogelijkheden in kasten en lades en anderzijds prachtig door de stijlvolle afwerking en sfeer.

Landelijke keukens worden veelal geassocieerd met boerderijen en landhuizen, maar zijn toepasbaar in iedere woning. Een landelijke keuken wordt ook wel een nostalgische of een boeren keuken genoemd. In veel landelijke keukens is een prachtig vrijstaand fornuis dé sfeermaker. En laat Paul Roescher nou net dé expert zijn op het gebied van fornuizen!

Bezoek onze showroom

Landelijke keukens

Landelijke keukens: oog voor detail

Een landelijke keuken maakt u net zo landelijk als dat u zelf wilt. Landelijke keukens staan namelijk bekend om de toevoegingen van verschillende accessoires zoals potjes, pannetjes, pollepels, etc. Het gaat om sfeer en gezelligheid en die sfeer creëert u zelf. De basis is echter het belangrijkst. Welk type werkblad kiest u? Gaat u voornamelijk voor hout of kiest u ook elementen met steen en RVS? Zoals u begrijpt bepalen de details hoe landelijk uw keuken wordt. Het is ook mogelijk om verschillende stijlen te combineren om het beste uit verschillende stijlen te combineren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Koop uw landelijke keuken bij Paul Roescher

Paul Roescher is een specialist in hoogwaardige kwaliteit keukens voor een scherpe prijs. Met ons ruime assortiment kunnen wij aan al uw wensen en behoeften voldoen. Geef aan waar uw voorkeur naar uitgaat en we maken het voor u in orde. Voor elk budget hebben we wel een passende oplossing.  Onze landelijke keukens zijn beschikbaar in drie soorten prijsklassen:

Meer informatie over landelijke keukens?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een landelijke keuken voor uw huis? Of wilt u meer inspiratie voor een landelijke keuken? Kom dan langs in één van onze Megastores in Rijssen of Apeldoorn. En maak online een afspraak met één van onze medewerkers. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak bij ons binnenlopen.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >