Zo maakt u uw badkamer levensloopbestendig

Woont u in een huis waar u het liefst de rest van uw leven wilt wonen? Of wilt u uw badkamer alvast levensloopbestendig maken? Wij snappen dat als geen ander. Een badkamer moet veilig en comfortabel zijn. Ook in de toekomst. Wij laten u graag zien hoe u uw badkamer levensloopbestendig maakt.

Bezoek onze showroom

Vervang de vloertegels voor antislip-tegels

Gladde vloertegels zien er misschien mooi uit, maar vooral voor oudere mensen kan het gevaarlijk zijn. In een badkamer die levensloopbestendig is, zijn anti-slip tegels de beste optie. Zo hebben wij verschillende tegels in ons assortiment die een antislipwaarde hebben van R11 & R12. Deze tegels zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals keramiek of hardsteen. Bovendien zijn ze geschikt voor vloerverwarming.

Kom gerust eens langs in onze WorldTegelExpo in Rijssen om inspiratie op te doen. Wij hebben altijd wel een tegel die bij uw levensloopbestendige badkamer past.

levensloopbestendige badkamer

Neem een inloopdouche in plaats van een bad

Een bad kan voor gevaarlijke situaties zorgen wanneer uw ouder of minder goed ter been bent. Een ongeluk ligt immers in een klein hoekje. Bij Paul Roescher kunt u gemakkelijk uw bad vervangen door een comfortabele en veilige inloopdouche. Deze douchecabine is voorzien van een opklapbare douchestoel en wand-beugels. Zo levert u niet in op comfort, maar wordt uw badkamer wel een stuk veiliger.

Als u toch graag een bad wilt in de badkamer, raden wij aan om een instapbad te nemen. Er zit dan een deurtje in de badkuip waardoor u gemakkelijk in- en uit het bad kan stappen.

Levensloopbestendige badkamer

Aangepast toilet en wastafel

Met een paar kleine aanpassingen maakt u uw toilet stukken veiliger en comfortabeler. Een simpele beugel zorgt al voor meer grip. Dit geldt ook voor de wastafel. Ook is het mogelijk om ruimte vrij te houden onder de wastafel, zodat iemand in een rolstoel gemakkelijk bij de wastafelkraan kan komen. 

De badkamer gericht op de toekomst

Er zijn nog meer opties om uw badkamer levensloopbestendig te maken. Wij denken graag met u mee om uw badkamer klaar te maken voor de toekomst. U bent van harte welkom om langs te komen in één van onze showrooms in Rijssen en Apeldoorn. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak bij ons in te plannen.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij willen dan ook onze verkoper bedanken voor het mooie ontwerp!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit