Luxe badkamers: uw eigen kuuroord!

Een badkamer is meer dan een plek om u te wassen en uw tanden te poetsen, het is een plek maar u zich kunt terugtrekken en tot rust kunt komen. Verwen uzelf met een luxe badkamer en creëer uw eigen kleine kuuroord. Een badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Maximale luxe in uw badkamer

Een luxe badkamer kenmerkt zich aan bijvoorbeeld een heerlijk ligbad, een douchecabine met regendouche, een dubbele wasbak met bewegingssensoren in de kranen, een radio en natuurlijk vloerverwarming. U kunt uw badkamer zo luxe maken als u zelf wilt. Het is zelfs mogelijk om van uw badkamer een heuse wellness badkamer te maken.

Naast onze standaard badkameropstellingen is het mogelijk om uw eigen badkamer te ontwerpen. Bij Paul Roescher helpen we u graag met ontwerpen van uw droombadkamer. Zo sluit uw badkamer naadloos aan bij uw wensen. Als u een afspraak met een van onze badkamerspecialisten maakt, is het geheel vrijblijvend. En het geeft u goed inzicht in welke badkamerstijl het beste bij u past.

Bezoek onze showroom

Luxe badkamer

Haal uw luxe badkamer bij Paul Roescher

Paul Roescher is een expert op het gebied van luxe badkamers. Met ons ruime assortiment kunnen wij aan al uw wensen en behoeften voldoen. Wij leveren luxe badkamers in verschillende prijsklassen en stijlen. Als u een luxe badkamer zoekt van wereldklasse met een focus op top-design en comfort zijn onze SupreMatie badkamers een uitstekende keus. Bent u toch meer op zoek naar een luxe badkamer die meer budgetgericht is? Dan zijn de TOPKWALITEIT- badkamers van Paul Roescher een perfect alternatief. De opties zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van uw perfecte badkamer. 

Een luxe badkamer kopen?

Luxe badkamers zijn er in diverse stijlen. Of u nu kiest voor een strakke of moderne afwerking of toch liever landelijk of nostalgisch, een luxe badkamer heeft altijd net even wat extra.  

Laat u inspireren in onze showroom met meer dan 50 badkameropstellingen. Of vraag één van onze adviseurs om de mogelijkheden.

U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn onder de indruk van de klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit van alle medewerkers."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit